damn craphell

En riktigt lyckad photoshoot förut. Hade tänkt ordna med en ny profilbild till facebook men insåg nu att jag isåfall måste byta dator för den här har inget hål för minneskort... så fuck that shit. :)

Marilyn Monroe

"-Jag tror att allt händer av en anledning. Människor förändras, så att du kan lära dig att släppa taget. Saker blir fel, så att du kan lära dig att uppskatta dem när det blir rätt. Du kommer att tro på lögner, så att du lär dig att enbart lita på dig själv. Och ibland faller bra saker isär för att ännu bättre saker ska kunna växa upp."


-klok kvinna.


4

Fyra månader har gått sedan min drömprins blev min
Du gör mig så lycklig Daniel. Jag blir bara kärare och kärare. Fantastiska du! :)

...äntligen fick du din kärleksförklaring, om än inte så lång. Jobbigt för dig darling att ditt internet blåst iväg :(


-bild från i somras





                                                                    nice.     as hell


inspiration, all from we♥it













                                                                                                                               ...saknar min pojkvän


bättre än vad man tror!

har dock hört att hon inte alls kan sjunga live... lite tråkigt! men detta svänger ju! w o h.



finns så sjukt många snygga korta frisyrer!

bl.a......




kollar jag mer på korta frisyrer så kommer det sluta med att jag klipper av mig det lilla hår jag så länge sparat på! :( hahah.


saknar att ha en frisyr!

saknar lite att ha en frisyr... men snart är mina korvar i, förhoppningsvis! :')
(bilderna är från typ februari i år ... ;*)






grym kille

eller grymma bilder snarare. anyhow: check this out! : http://alltelleringet.com/


"tiden läker alla sår" , "it gets better"

det kommer en tid i livet när man känner att man börjar förstå saker. det är så mycket som går upp för en. jag har haft en sån tid i typ ett år nu. i somras var nog höjdpunkten på min lilla "insiktsperiod". jag insåg så mycket nytt och jag förstod verkligen. T.ex. det här med att det blir bättre. Allt kan kännas helt kört verkligen men faktiskt så blir det ju bättre, hur mörkt allt än ser ut och hur nere man än är? :)

som jag har berättat förut så hände det väldigt mycket i somras. jag hade en liten revolution inom mig själv, gjorde allt för att fly så fort som möjligt från allt gammalt som varit, ville ha något nytt och kastade mig in i det ena äventyret efter det andra. det har lugnat sig nu och jag har en bra balans mellan det gamla och det nya. allting behöver inte vara varken eller. jag har förstått det nu. =)


i'm in love



 


kreativitetskick

älskar sådana! den här gången löpte jag amok med kameran ;3 blev nöjd!
har fått frågan varför jag aldrig delar med mig av några bilder här, bara lite larvbilder. jag har tänkt på det själv också. det var ju det som var tanken ifrån början!
grejen är den att jag faktiskt inte delar med mig av mina seriösa bilder till någon, de är så personliga på något sätt. jag är inte så mycket för att bara fota en sten, blomma eller sånt crap. när jag fotar seriöst är det mer en känsla jag försöker fånga. shit vad larvig och patetisk jag låter nu, bästa att sluta skriva.... hahah


filmen alla redan sett, men så värd att sprida vidare ändå


you're awesome man. åh vad jag kommer att tänka mig för i framtiden! tror inte att jag var den enda som tänkte till efter att ha sett denna. på många sätt fick du mig att tänka till, tack.


snurra min jord igen


RSS 2.0