Snygg bränna


Studentveckan dag1


Drunk n' shit

Har nogh aldrig varit såhär full sp jävla tidigt.

Jordens bästa klass


Outfit

(inlägget skulle kommit upp igårkväll)

"dagens outfit", som det så fint heter i bloggvärlden.
Detta är i alla fall vad jag hade på mig idag. Skorna kom igår äntligen, och jag älskar dem av hela mitt hjärta!!

Klänning - Cubus (om jag minns rätt) / Halsband - ... (Gammalt som gatan) / Pjucks - Ebay


Ledighet -> nya dreads

Är ledig från skolan imorgon, inställda lektioner n' shit. Det resulterade i två uppkammade dreads som goaste Signe hjälpte mig med. BARA ARTON STYCKEN KVAR ATT BYTA UT!!!!
Ska virka klart dem imorn. Och rocka loss på gymmet. Och rocka loss på stan med Nils och Jessica (=köpa bögväskor till balen. Bögväskor=Kuvertväskor. =Har inget emot bögar, bara kuvertväskor - för att de är fjolliga) GODNATT. Är stentrött.


Förnyelse

Efter att ha haft samma lilla fodral till mina ppiller i mer än 4 år så blev jag superlycklig idag när jag skulle förnya mitt recept och FICK ETT HELT NYTT FODRAL!!!! Slipper det där trasiga, buckliga, skitiga fodralet :>
Hahah.


Sömnlösheten

Sömnlösheten - orsakad av ett enda behov och alldeles för många valmöjligheter, orsakar i sin tur en bultande huvudvärk och två feta påsar under ögonen.
Hade livet varit enklare i en diktatur? Likt Nordkorea. Ja antagligen. Hade det varit värt det? Nej antagligen inte.
Känslan av spänning och nyfikenhet väcker i sin tur nya känslor. Jag ler med livet och skrattar åt gårdagen och de tider som varit.
Nu ska jag sova, om det så krävs att jag stänger mina ögon med silvertejp och tar en stor dos fentanyler. Godnatt.


Partypinglor

Ett fåtal bilder från gårdagens partajjande. Härlig kväll. Riktigt härlig kväll. Sådär härlig så det pirrar i kroppen vid tanken.


Vrålåk

Eftersom det är morsdag och allt så tog vi nya vrålåket och for till smultronstället, jag mamma och lillasyster.


Idag är det ätardag

Finns inget bättre än att äta såhär dagen efter. Aldrig smakar mat så bra som när man är bakis!

Min tallrik ser inte riktigt lika brutal ut som Flödes.... Faktiskt ganska mesig, men det var bara första portionen! ;)


LET'S GET THIS PARTY STARTED


Flöde har ett stökigt badrum och såhär ser jag ut ikväll

mobilbilder, fult ju.


thigh tattoo♥

Alltså, förut har jag tyckt att det är så himla fult med lårtatueringar. Inte om man har typ hela benen tatuerade, men liksom bara en på låret. MEN NU, tycker jag plötsligt att det är så sjuuuukt snyggt och jag blir ju själv sugen!
 
 
Jag tyckte verkligen att allt var fult, både texter och bilder - oavsett motiv. Nu har jag verkligen totaländrat åsikt! Hahah, det är typ som med långklänningar. För två år sedan tyckte jag att det var något av det fulaste människan hade skapat. Förra sommaren tyckte jag att det var snyggt, men inte tillräckligt snyggt för att bära det själv. Denna sommar har jag köpt en egen. Hahah
 

nya löparpjucksen - Asics Gel Hurako

Sprang som en antilop i mina nya skor igår! Helt seriöst; vilken jävla skillnad det är på att springa i bra skor och dåliga skor! Orkade helt galet mycket och fick inte alls lika ont i varken knäna eller hälarna som jag brukar få!
SÅ, tipsi tipsi till dig som får ont i benen av att springa: köp nya antilop-pjucks!! :>

tre år ago

ÅH äntligen kom jag på vad jag hade för lösenord på bilddagboken! I flera månader har jag försökt logga in där för att få uppleva lite gamla minnen, men liksom inte kommit ihåg lösenordet.
Idag kom jag äntligen på vad det var och så visade datorn för mig vad jag lade upp 23 maj för tre år sedan.

Så, detta var alltså jag 23 maj 2010
 
En liten fjortis. :>
Jag och Flöde pratade faktiskt om igår hur vi saknar moppetiden. Åka hem från vänner sena sommarkvällar. Känna sig fullständigt oslagbar med en galet trimmad moppe som egentligen gick åthelvete för fort för att det skulle vara säkert.

budgetshopping

BIKBOK har lite olika festivalerbjudanden nu, alltså billiga festivalkläder. Gå in lookie lookie vetja!
MAn behöver inte befinna sig på festival för att bära detta. Det är ett löfte!
Satte ihop ett litet smakprov med saker som jag tyckte var snygga

BLOGGTIPS

Vissa dagar har man total livstorka. Man har inte ork till att göra något vettigt, fantasi till att göra något roligt eller ens tillräckligt med fantasi för att glida runt på olika bloggar och fördriva tiden. De dagar som man inte vill göra annat än att bara sitta och häcka någonstans och läsa bloggar - de dagarna kommer man inte ihåg en enda blogg man brukar läsa. Hopplöst!

Här kommer i alla fall ett fett bloggtips!
Detta är min söta kusin Ronya som bloggar om livet i stort. Det jag tycker är höjdpunkten på hennes blogg är alla hennes videobloggar. Blir själv sugen på att börja videoblogga mer när jag märker hur kul det är att titta på andras!
Klicka på bilden nedanför för att komma till hennes blogg

Forward is the only direction

Ser så galet mycket fram till allt just nu. Livet har så mycket att erbjuda. Kan inte fatta att jag, för ett par år sedan, trodde mig ha upplevt allt som var värt att uppleva. Ung och oförstående ;-)
Well well, för att inte nämna hur mycket jag längtar efter att få prova på livet down under, att skaffa barn och ett eget hus - så ska jag vara mer kortsiktig och säga att jag verkligen längtar till att få hoppa i mina nya pjuckisar och springa skiten ur mig. DET ska jag göra ikväll.
Jag längtar också efter att få supa mig redlös i helgen. heeeh, inte redlös. Hatar fan människor som ska hålla på så - LAGOM ÄR BÄST. Som vi säger here in Sweden. TJO.


shopaholic over here!

Förlorar all kontroll när jag hittar billiga smycken :(
älskar armband! och ringar! och halsband! men mest armband tror jag. eller ringar...
 
Dessa fina, fina klickade jag just hem. För inte mer än 25:- !!! Glömde jag förresten säga att de andra två armbanden jag beställde inte ens kostade 35:- ?
Oh, ebay - Guds gåva till människan.
 

newly ordered bracelet

Det här fina armbandet är nu påväg hem till min brevlåda. Men han reser inte ensam som tur är, jag beställde en reskompis åt honom. En orange reskompis. Så snart bär jag förhoppningsvis dessa små goingar runt mina handleder!
 
Gud, vad gjorde jag om dagarna innan jag vågade mig på ebay?!

dagens repeat ◊

 
Kan vara en av de bästa låtarna som den här världen gett oss.
 

spell and the gypsy collective

Hade jag varit rik hade jag köpt allt på den här underbara hemsidan. Ohhhh.... hur fint egentligen??  Får krupp av att kika runt där, vill ha allt. allt allt allt allt!
Klicka på deras logga här under för att komma in på webshopen! :>
 

Bör också tilläggas att...

För de som inte läste inlägget från förra veckan, så måste jag bara tillägga att jag lägger upp dessa bilder för att nå ökad motivation. Om det är fler som vet om min dagliga kroppsform blir jag mer angelägen om att nå mitt mål. Liksom :>


Let's fucking do this; Six day's progress

Det här är typ det läskigaste jag publicerat på internet, någonsin. Har tvekat hela dagen men sen kom jag att tänka på allt som sägs om att tjejer kan visa sig i bikini men dör om någon ser dem i under kläder - WHAT DA HELL IS THE DIFFERENCE?! Och så kom jag att tänka på att jag bara har cirka 10 ynka läsare, vad gör det om de ser mig i underkläder?
JA, jag la upp bilder på mig själv i underkläder förra veckan - men det var sportbehå och mormorstrosor!
Här kommer iallafall en bild i vanliga underkläder, där jag dessutom ser fett sur ut på en utav dem.
Detta är vad som hänt på sex dar. Om det är någon skillnad vet jag inte, eftersom jag står olika på båda bilderna!
(borde tagit en bild där jag spänner mina osannolikt biffiga armar också, för det är typ enda stället jag lyckats få musklerna att synas en aning, hahah)


Goaste dagen

Idag hade vi avslutning med körningen, hästprofil. Åkte iväg med två ekipage till en sjö, åt en efterlängtad smörgåstårta och frossade i bakverk. OH LORD, fattar inte hur hungrig och sugen man kan vara. Trots att vi startade morgonen med att grilla oss ett lass marsmallows som Karin tagit med sig, höll vi (för visst var det väl inte bara jag?) på att avlida på vägen till resmålet på grund av hunger och smörgåstårte-sug!!
När vi mosat i oss alldeles för mycket smörgåstårta plockade vi fram Annas mockarutor, Nadjas kladdkaka och negerbollar som Nils bakat. Jag stod för kaffet och saften, Kåre för smörgåstårtan. Shit alltså, vi åt tills vi storknade. ...iallafall jag...
Så jag promenerade hela vägen hem istället för att åka med på vagnen! Hahaha


Hörde jag någon säga "hippie"?

Köpte en vit, fin långklänning idag. Kombon långklänning och runda glajjer blev ju slående hippisk! HAHA


om det finns någon liten stackare där ute så är detta till dig:

Jag tänkte att, om det finns någon liten stackare där ute som inte har ett tillräckligt intressant liv själv och därför är en nyfiken jävel och undrar vad jag har gjort idag... Så skriver jag ner det!
 
Sov längre än någonsin idag till att börja med. Ända till halv11, sedan låg jag kvar i sängen till halv12. Kan knappt fatta det själv! Skönt, men jag måste erkänna att jag fick en släng av ångest. Men det gjorde inget, såhär i efterhand kan jag njuta av det.
Jag jobbade på med lite skoluppgifter, sedan for jag till gymmet. Efter en stund mötte jag upp mor min så simmade vi togethär och chillade på relaxen. Tog ett spontan-bio-besök. Slängde alltså fort på oss våra kläder och åkte i räserfart till stan. Åt en skvätt. Smugglade in glass på bion, fast att man inte får - badasses.
Nu har jag hängt tvätt, satt igång en ny maskin, förberett inför morgondagen och ska krypa ner med mitt rentvättade hår i min renbäddade säng. Is there any more wonderful feeling? No, wouldn't say så.
Sleepie-sleepie timie-timie.

You only live twice.

Blev inte något skrivande på slutpläderingen idag. Däremot gjorde jag klart lite annat. Småpillade på lite uppgifter och skickade in dem allihop. Nu är det alltså officiellt, en enda jävla uppgift kvar.
Sedan börjar mitt liv och jag kan på riktigt börja beta av mina livsmål. Snart är jag nog lyckligast i världen. Även om jag nu börjar känna av den där osäkerheten inför studenten som folk pratar om. Jag har inte förstått den förut, jag har liksom varit alldeles för säker på vad jag vill. Först nu inser jag hur stort livet verkligen är och vilka möjligheter som finns. Jag som inte ens kan välja kulglass i glassdisken, ska jag verkligen ta livsavgörande beslut som vilken utbildning jag ska välja, vilka länder jag ska besöka och vilken stad jag ska bo i? Det låter inte alltför stort, men ju mer jag tänker på det desto svårare blir det. Jag vill ju liksom uppleva allt. Kan inte bara välja ett.
 

Utom vanligheten

Imorgon ska jag göra något som inte hör till vanligheten. Jag ska ha sovmorgon. En sovmorgon utan klocka!! Jag tänker alltså sova helt utan begränsningar. Fattar ni?! Annars sätter jag ju alltid klockan, även när jag tar sovmorgon. För om jag sover längre än till nio (absolut MAX tio) så dör jag ju inombords. Men imorgon förtjänar jag fan att sova ut! >:D


Göttigt då

Det här göttet köpte jag i måndags, bara längtar tills denna soppvecka är slut!
You just GOT TO love Astrid & Aporna!!


i give fucking up

Klockan är sex redan och jag har knappt fått någonting gjort på min slutplädering. Efter allt skit som varit i skolan nu de sista två veckorna känns det nästan för bra för att vara sant, att bara ha en sista grej kvar... Just därför kan jag inte riktigt förmå mig att ta tag i att få den gjord. Det är trots allt inte förrän på fredag talet skall hållas. Fast det känns jävligt relevant att prestera skitbra på det, så jag borde verkligen början med den nu.
 
Istället har jag, från det att jag kom hem vid klockan tre, bara suttit och gjort massa onödigt på datorn. Glidit runt på tumblr, olika bloggar, och lyssnat på musik. Hur värt? INTE ALLS.
 
61GU4H on Make A Gif, Animated Gifs
 
 
Nu ger jag upp detta helt och hållet och lägger mig utomhus, suger in kvällens sista solstrålar och läser i min nyinköpta Veckorevyn.
 
...märker ni förövrigt att jag skriver helt annorlunda när jag skrivit på något seriöst innan? I detta fall min slutplädering till svenskan. Jag kom faktiskt igång lite och skrev så mycket som 10 rader. :-)

heh


Creative-Nils

Dessa små HernieGatos har Nils uppfostrat väl och tillochmed lärt dem små trix! Nu säljer hon dem rumsrena och vaccinerade för bara 50 000:- !!!!!


Pjucks

Jag som ska spara pengar... Dessa pjuckisar beställde jag iallafall häromdagen, hoppas de kommer snart!

...den som säger att de ser ut som pensionärsskor har helt rätt men kan ändå dra åt hell för jag tycker de är fina! D:<


Ma' new glajjs is here

Fuck yä, idag landade mina nya glajjör i brevlådan! De som jag beställde från ebay för ett par veckor sedan.

Finaste, finaste!


Dag 1

Trots att jag började med soppan igår så räknar jag inte den dagen, för jag åt ändå vanlig frukost...

Så idag är alltså soppdag 1! På dag 1 får man, utöver mängder utav soppa, äta frukt. All sorts frukt förutom bananer.
I skolan åt jag vanlig mat (rotsaksbiffar och vegetables), tänker att det inte är hela världen att jag äter ett mål mat om dagen eftersom denna soppa är till för riktigt stora personer - och det skulle jag faktiskt inte kalla mig själv. Haha

Så, när jag kom hem möttes jag av detta... Hade världens raraste mamma inte köpt hem melon så hade den högra högen HELT KLART lockat mer!


studiedag = pyjamasdag

Här sitter jag vid köksbordet och läser på till provet i rättskunskap som är imorgon lyssnar på musik och kollar på härliga bilder och drömmer mig bort till sommaren och Australien och allt härligt som livet kan tänkas erbjuda.
 
När klockan ringde imorse tog jag på mig en stor tshirt och mina fluffiga fårtofflor och sedan dess har jag typ chillat runt, faktiskt pluggat lite. Snart kommer Flödisen hit och gör soppa med mig.
Frågan är hur jag ska hinna klart med alla uppgifter innan studenten.................. YOLO liksom, har väl bättre saker för mig än skolan. Eller? NEJ, återgå till pluggandet kanske..
heeidooooo.

The Vow

Jag är absolut ingen filmmänniska, och detta är den andra filmen i hela mitt liv som jag sett själv.
 
Njöt av att ha studiedag imorgon och tog lite ledigt från allt skolarbete genom att lägga mig i sängen med denna film och virka in lite nytt löshår i en dread och fixa till lite gamla. jajaj, en kort recension!
Filmen var fin. Lite seg kanske om man bara skulle superglo på filmen, men eftersom jag hölls med håret samtidigt så var den perfekt!
 
Söta Rachel McAdams och jättesnygga Channing Tatum, kan ju inte bli annat än intressant att fästa ögonen på!
Hahah, när jag googlade efter en bild på filmomslaget så kom även denna bild upp och fy attans , how true!
Filmen handlar alltså om Paige och Leo som råkar ut för en bilolycka. Paige tappar minnet och glömmer vem hennes man är, Leo alltså. Så, filmen handlar typ om att hon ska minnas det de hade.

pic of today♣

 
Elefanter är typ det vackraste djuret som finns, tillsammans med alla andra afrikanska djur (...säger jag och har en asiatisk elefant på bilden... haha) och solnedgångar är typ det vackraste naturfenomenet som finns, tillsammans med allt annat som finns på himlen. Så detta kan vara en av världens vackraste bilder!

dark magic


yes please, i'll have a glass


you just GOT TO love Lana

Den kvinnan har allt. Hon är snygg. Hon har en sångröst som en gudinna. Kvinnoröster kan ju annars bli lite tråkiga att lyssna på rätt fort, men hennes röst är verkligen 2die4. Hon har dessutom alltid så jävla härliga musikvideor.
 
Detta är min favorit, och låten är nog också min favorit-Lana-låt.
Om ni inte orkar lyssna på babblet i början så börjar låten på 3.50 typ. Fast jag tycker ni ska lyssna på det. Babblet är viktigt babbel, speciellt det i slutet av videon.
Have a nice Lana-time.

Fattar inte att jag gör detta...

Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle lägga ut bilder på mig själv enbart iklädd trosor och träningsbehå... Men nu är visst den dagen här... Vad händer härnäst?! D:
Haha nej, anledningen är för att nu kör jag igång med hårdsatsningen och det är mycket mer motiverande om jag vet att andra vet hur jag ser ut, för då måste det ju liksom ske en förändring! Annars är det ju som att förlora, och förlora kan jag inte göra!!

At the moment sitter jag på min säng och väntar på Flöde, den lilla segloppan.

Så, detta är vad jag har att utgå ifrån - LET'S FUCKING DO THIS!


nytt

Kände för en liten förnyelse och tyckte inte alls, inte för fem öre, om min gamla header. Därför slängde jag ihop en ny. Tio minuters hårt arbete, haha.
Blev bättre i alla fall.
Hm, har ni någon åsikt i detta kan ni ju tala om vilken ni gillade bäst!
 

Finväder

Idag åt vi lunch utomhus. Det var typ dagens höjdpunkt för det var helt varmt och solen brände jätteskönt!!

haha, när jag tog bilden var jag totalt bländad av solen och lade inte märke till den inte-så-glada-minen Flöde gör på bilden!


hårdsatsning

Slaggade hos Flöde igår, eftersom jag har lite väl långt hem ifrån Grytgöl. Så, idag när vi legat hemma på hennes soffa, skavfötters under ett täcke med chips och choklad och pratat om allt mellan himmel och jord - så har vi kommit fram till att vi är redo för att hårdsatsa på vår träning. Personligen tycker jag att jag är bra igång äntligen (efter månader av sjukdom), men jag vill tillbaka till den kropp, det liv och den motivation jag hade för ett år sedan. Så nu ska vi gå in stenhårt.
Imorgon börjar vi med ett vattengympa-pass (vadå kärringar?) 10.00, fast innan det lite gym. Halv8 kommer Flöde och hämtar upp mig.
På tisdag kväll kör vi pilates. 
Alltså ja, vi börjar med kärring-pass, men det är mest för att känna på det här med gruppträningar. Jag har ju aldrig varit riktigt för det förut. Provade aerobics en gång för tre år sedan och det slutade med att Fia körde ut mig i rullstol därifrån... knäjävel. HAHAH. 
OCH på tisdag ska vi också introduceras för den välkända soppdieten.
Nu är det allvar.
 

Kalajset

Blev en bra fest, inte som planerat men ändå bra. Lite knasigt, lite konstigt, väldigt dramatiskt. Kändes nästan som förr när alla sprang runt och grät och bråkade med varandra. Haha. Lyckades hålla mig ifrån det där och fick en riktigt bra kväll! :D
... stallde upp för laget och drog en lapdance för Patrik, vad gör man inte för att vinna liksom?
 
En småful mobilbild från kvällen. Innan tequilarace och lakritsshots.
de roligaste brudarna på jorden, med självaste födelsedagsbarnet längst fram!

pic of today

 
Märks det att jag längtar till sommaren eller? Ett jävla hets bland mina bilder, bara sommarbilder. haha. Men det känns så skönt att få se lite sommar :3
 
Detta inlägg är tidsinställt. Antingen ligger jag fortfarande och sover right now, eller så går jag runt och är bakis. Men förhoppningsvis går jag runt och mår helbra och tänker på vilken kul fest det var igår! :)

pic of today


Old granny Flöde

Flöde fyllde 20 för typ en vecka sedan, och ikväll är det dags att fira! Blir storpartajj. Hon har hyrt centrumhuset och DJ och grejer. Själv är jag officiell host ;) haha
Slängde ihop ett par bilder från Turkiet till Flödes ära. Längtar tillbaka något sinnessjukt!
 

det var bättre förr

Vissa hävdar att det var bättre förr. I would say.... NÄÄÄÄH.
Just look at those chins.♥

mäjkin' breakie

Igår gjorde jag fruktsallad till våra hockey- och tacokvällsgäster. En fruktsallad som verkligen gav munnen en rejäl orgasm, med mango och jordgubbar och cocos n' shit. Blev en del över, perfekt till frukost idag! En skål fruktsallad toppad med yoghurt, russin och cocos. Blir knappast bättre!
Nu hålls jag alltså och gör mig själv some breakfast, väntar på att äggen ska koka klart.
 
 

Ljummen kärlek

Nyss när jag var ute för att kvällsrasta hunden fick jag en smärre chock. Var beredd på en isande vindpust som skulle bita mina bara armar... Istället möttes jag av en varm vägg. Det vara nog varmare utomhus än vad det var i foajén här hemma!
Denna ljumma vårnatt känner jag inget annat än ren och skär kärlek. Den kärleken är riktad till den kommande sommaren. Hoppas, HOPPAS det blir bra väder!

Bilden är från försommaren 2012


longing like fucking hell

Det är helt sinnessjukt hur jag längtar till sommaren. Bara tanken på hur fantastisk denna sommar kan bli väcker en dödlig frustration i kroppen. Jag vill ha sommar NU.
 
 
 
Jag och Signe skulle ha farit iväg på picknick i eftermiddag men det kan vi ju glömma med detta väder. Fattar inte ens varför jag bor i det här landet. Varför bor folk här överhuvudtaget? Ett fett långfinger åt mina förfäder som flyttade till Sverige från första början. Kunde de inte valt ett land med skönare klimat? Spanien, Australien, Malta, Grekland, Brasilien, VAD SOM JÄVLA HELST FÖRUTOM SVERIGE!!!
Fast faktiskt... När jag tänker efter så är det ganska mysigt när det regnar. :>

En släng av sommar

Här ligger jag i sängen med jordens träningsvärk. Sköna värk! Om jag redan känner såhär efter morgonens ryggpass så vågar jag knappt tänka på hur det ska kännas imorn...

Kom ganska nyss hem från Martin och är så trött så jag avlider, jag min krake som i vanliga fall lägger mig vid tio... Haha, det är okej att kalla mig Pensionärs-Amanda, eller något sånt!

Idag upplevde jag en släng av sommar, ville jag bara säga


nyckeldjur

Är inte detta helt sjukt?
Levande djur i nyckelringar, vad är det för jävla påhitt?
Dessa kineser alltså....
 
Minns att det var prat om det här för länge sedan men lyssnade bara med ett halvt öra. Har liksom aldrig riktigt lyssnat på vad som sägs på nyheterna eller läst det som står i tidningarna. Det var först nu, när jag jobbade med avtalsrätt och av en slump hamnade mitt i en tidningsartikel om detta, som jag hajade till.
Djuren påstås kunna leva i flera månader i den där lilla påsen eftersom vätskan är både syre- och näringsrik. Men vad fan.. hur kul kan det vara?

live it

 
Oh god damn, how true! Var inne och kikade runt på Catys blogg och hittade denna sjukt inspirerande bild. Kände att jag var tvungen att dela med mig av den!
Klicka på bilden för att komma till Catys blogg :)

#lovelife

Tittade på graderna och blev helt salig när jag såg SJUTTON VARMA JÄVLA GRADER!!!!! Just som jag tänkte föreviga ögonblicket med ett foto så slog det om till 16. Ändå fett varmt. Fett sommar. Fett snart i alla fall!


definitely


fucking love you

eller love to fuck you. or just love fuck you.
Let's sum up with it's complicated.
 

En glädjens dag. Eller faktiskt, Glädjens dagAR.


Working ma' ass off. NAAAAH

Jag som tänkte vara supereffektiv och först jobba 7-13 ,träna emellan, och sen jobba 16.30-21.30
Hur gick det egentligen? Glömde rena trosor och ren behå (hade sportbehån på mig from da beginning) och hade nästan noll batteri i telefonen. FACK LAJF.
Åkte hem emellan och styrde med lite bank-skit istället. Att det ska vara så komplicerat... Hahah. oteknisk brud här.
Och så fick jag ju lite tid till att blogga! :) och skriva på en bokanalys. YÄÄ.

 

A wunderföl wäther äs I säying

Var ju på Kolmården igår.
Kunde vi fått bättre väder eller?!


The look of a sunny däy


RSS 2.0