Not this grey

Todäj kåmpizar och fiender är det Valborg. Trevligt ju!! Grillandets dag. Älskar att grilla, mer än självs livet typ.

Snart ska jag hålla mitt tal och såhär ser jag ut idag, punkt Fast Inte lika grå förstås, punkt


Unexpected satisfaction

Trodde verkligen inte att detta skulle bli en bra dag. Fick ändra om hela upplägget och hade världens ångest över att jag hade för mycket jag måste hinna med. När jag känner så brukar det bara bli skit av alltihop och jag får inte ETT JOTA, som vi säger in sweden, gjort.
MEN istället fick jag mer gjort än vad som var planerat!
*Skickade in filosofiuppgiften om samtalet med Sartre
*Gjorde det praktiska provet i hästprofil/"hästskötarexamen"
*Besökte sömmerskan som ska sy min balklänning
*Var med datorn hos Björn
*Övade två hela gånger på det argumenterande talet jag ska hålla på engelskan tomorrow
*Gjorde klart de sjukt djupa religionsfrågorna
*Deklarerat

Och åt dessutom en magiskt god nässelsoppa hos mormor som hon gjort själv. Den var verkligen 2die4!!!
Och var i skolan först förstås!:) och gjorde en ny dread i mitt hååår!! Fin blev den.

När jag kom hem möttes jag av detta: (någon har visst målat bordet?) Kanske ska göra en liten tävling utav detta; HUR MÅNGA POST-IT LAPPAR KAN DU SE PÅ BILDEN?


man lär sig något nytt varje dag, som jag brukar säga

och eftersom jag lär mig så mycket saker tänkte jag börja dela med mig av dem! Därför skapade jag en ny kategori som heter just "man lär sig något nytt varje dag". I den tänker jag dela med mig av alla supercoola saker jag lär mig om dagarna!
 
Detta till exempel hade jag ingen aning om fram tills förut när jag googlade på ananaser. Alltså, jag som älskar ananas mer än nästan alla frukter på hela vida jordklotet, hade ingen aning om hur ananaser växer.
 
Detta ser väl helkonstigt ut?
 
Vet inte hur jag hade föreställt mig att de växer. Hade ju som sagt verkligen ingen aning. Hade glömt bort att tänka på det!

laddar upp

Jag är kär. Min kärlek stavas e.b.a.y !! ♥
 
Beställde både glajjer och leggings för inte ens 150 spänn. De snyggaste snyggaste glajjerna man kan tänka sig dessutom! Shit my brit. Nu ska jag köpa Bråvalla-biljett, heeeiido.
 
 
 
 
Börjar känna mig redo för sommaren nu. Både nya sungläjjs och festivalbiljett! ...har dock inte fått hem mina sungläjjs än ju och inte klickat hem biljetten, men det är på G! FACKYÄ.
 

Fredagskvällar är de bästa

Fredagskvällarna på gymmet är utan tvekan de bästa. Nästan tomt.

Var sååå nära på att lägga mig i sängen istället för att åka till gymmet. Trotsade min slutkörda kropp och hjärna och GOD DAMN, så jäkla bra träningspass!

Thumbs up för ett almost empty gym!


En lyckans fredag

Efter skolan tog vi in Helman, lastade och landade på Skogslotten för att rida vårt LD:3program. Han skötte sig galant. Bättre än någonsin förut!! Finaste, duktigaste Mondoman.

Bilderna är print screenade från en film;D


Last Saturday I lost my smile

Var ju på storpartajj förra helgen. Tappade min krake till piercing och på två timmar hade den läkt igen!!:( fäck lajf som man brukar säga!

heheheheh miss u maj lövely smiley-piercing


inte bara en stört bra låt.

dessutom en skön musikvideo.
 

can't even imagine

Det här var ett bra tag sedan men nu när jag kollade runt på olika rhcp-klipp snubblade jag över denna intervju igen och ... CAN'T EVEN IMAGINE IF THEY WOULD HAVE QUIT GILD MY LIFE BY JUST BEING THE MOST AWESOME BAND IN THE WORLD. ermergerd
 

Men Vera får stanna hemma...

När jag vaknade med Vince på ryggen och slog upp ögonen mot en klarblå himmel pirrade det i kroppen. GOD DAMN, en ledig dag och dessutom solsken!! Tänker spendera hela dagen i stallet, innan jag tar med mig Signe och åker på 40årspartajj.

Vera fick vara med på bild men tyvärr inte följa med ut...


Saker som kommit ut ur sitt vinteride

Skulle egentligen bara dammsuga men började plocka lite och hittade en massa saker som varit "borta" hela vintern!! Jag är ju expert på att slarva bort saker och sedan hitta dem flera månader senare när jag redan hunnit köpa nytt, men då har jag dubbelt så mycket av allt och det kan ju vara kul!! :D

Under en fåtölj hittade jag min vaniljparfym äntligen, två träningslinnen jag fått av mormor och aldrig ens hann använda innan de försvann och en bok från skolan vars bokrecension skulle varit inlämnad efter jul. Nu kanske jag kan få den gjord! :-D
Vilken fyndig dag!


Under täcket

Ni kanske förstår att jag inte prioriterat att blogga när jag haft det så pass jobbigt ändå. Nu tänkte jag i alla fall göra ett halvhjärtat försök till uppdatering. Genom att berätta för er att jag ligger i sängen med en katt under täcket och även slänga upp en så kallad "outfit-bild". Att inlägget skrivs och publiceras via telefonen gör det bara ännu mer halvhjärtat. Haha

Anyhow, this is what I wore todäj. (Var på gymmet och tänkte "tar en bild innan jag svettats sönder" , hade tyvärr redan hunnit plocka bort smyckena men who cäres egentligen?)


Välkomnar mitt livs fiende. Igen.

Stressutslagen på handen är sedan ett par veckor helt borta och jag har varit gladare än på länge med energi som ett duracell-batteri!! Har kommit igång att träna igen för första gången på över två månader, utan att bli totalt dundersjuk eller ens drabbad av en febersläng.

Nu de senaste dagarna har jag överrumplats med en huvudvärk från helvetet. Och jag som aldrig har ont i huvudet?! Ikväll blev det outhärdligt och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. I morse flimrade det för ögonen och stundvis är jag påväg att skrika och vill bara tjuta rakt ut, högt. What the hell? Jag tjuter inte?
Har fått det bekräftat att jag ännu en gång blivit påhoppad av min ärkefiende Stressen. Fuck you Stressen, du ska inte få förstöra min vardag again.>:)

Ännu en sen kväll på grund av för mycket skolarbeten, för mycket jobbande och för mycket livsglädje. Hade jag inte haft den aptiten på livet så hade jag antagligen inte velat hitta på lika mycket roligt och därför sluppit stressa upp mig inför allt tråkigt som skola, jobb och tråkiga vardagsbestyr. Ska gå och låsa in mig någonstans bortom allt socialt liv och bara ägna mig åt tråkigheter...
NEJGUDNEJ, aldrig. Nu ska jag sova, nattinatts mina tusentals läsare :D
...undrar vilka jag just delat med mig detta alldeles för privata inlägg till. Jag som hatar att vara personlig mot andra människor... Hahah...


rump-träning


ben-träning


arm-träning


ett skönt måste

När jag ändå måste läsa (bok från skolan) kan jag lika gärna passa på att mysa till'et! ;)
Det tråkiga är att jag måste hetsläsa för jag har halva boken, ca 270 sidor, kvar att läsa tills imorn. Alltid ute i sista stund... Det roliga är att boken faktiskt är riktigt bra! :)
Sitter i soffan iklädd min bögigt blommiga morgonrock under en fleecefilt. Det rockar fett.


core-träning

Ibland tryter fantasin och man har noll inspiration. Blev sjukt inspirerad när jag hittade detta klipp! Finns många videor om hur VS-modellerna tränar och jag kommer lägga upp en om dagen i ett par dagar nu. So - stay tuned, om ni inte orkar leta upp klippen själva alltså! haha
 

dip dye

Imorgon ska jag till min efterlängtade fränd Signe som äntligen äntligen äntligen tänker go lite wild and crazy med sitt hår. OH vad jag har längtat efter denna stund!!!! hahah.
Blir alltid helt exalterad när någon ska göra en förändring, typ klippa sig, tatuera sig - whatever, blir alltid mer exalterad än personen i fråga... hahah....
Så, detta är vad som ska diskuteras. Hur mycket löshår och vilka färger? Fan alltså, vilka i-landsproblem!
 

With newly dyed brows I almost look like Mario.


frukostmuffins

Idag har jag bakat nyttiga frukostmuffins, som det så tråkigt heter. Väljer att kalla dem pumpamuffins istället, låter mycket roligare!
Frukost-pumpa-muffins till och med?
Receptet står på baksidan av papperet runt Kesellan.
 
Receptet:
3 dl fiberhavregryn
3 dl siktat dinkelmjöl (själv hade jag fullkornsdinkel, vet inte om det spelar någon roll)
1 dl pumpakärnor
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
250 g lättkesella
1/2 dl Smör- &rapsolja (hade ingen sådan hemma så jag blandade rapsolja och smör, gick utmärkt!)
1 dl mjölk
2 ägg
 
Först blandar man de torra ingredienserna sedan har man i det andra. 225 grader i 13-15 minuter.
FINITO!

släjp mårning

FÄCKALÄCKA va GÖÖÖÖTTTTT.
Idag är jag ju ledig för the typ först tajm in twå wijks.
Har haft en lång och göttig sovmorgon ända till 8 sen har jag legat i sängen i nästan en timma och bara njütit!
 
Nu ska jag göra min favoritfrukost, havregrynsgröt proppad med russin och diverse frön. och så en rostad lingongrova. OMNOMNOM. ("nyttiga jävel" kanske ni tänker nu, men jävlar vad jag inte är nyttig. ska lägga mig i sängen sen igen med min ben&jerry och vara så fet jag bara kan vara och titta på SOA)
 
ha en jättebra dag alla vackra människor. ♥
fy fan vad smörigt. AE men HA DET SKITBRA!

I'm glad having no neighbours

Tog den här bilden från weheartit.com, jag ligger alltså inte bakom ovanstående spelling mistake ;)
Ni kanske vet vad jag tycker om sådant? aja baja.
 
 "I hope the citizens like this song" brukar jag tänka när jag kör bil. För fy bövelen vad jag gapar. Tar i ända från tånaglarna när jag sjunger. Inte bara det, jag har en volym från helvetet också. Från helvetet är den bara när jag startar bilen nästa morgon och glömt sänka ljudet kvällen innan. Då hoppar jag så högt att huvudet går igenom taket... Fast jag börjar bli van nu :)

went to the cinema

I tisdags tog jag med min far och lillasyster på bio. Hämtade upp dem straight aftör wörket, klockan fajv. Så att ni vet liksom, vad jag gjorde i tisdags kväll.
 
 
 
Tänkte göra en liten sammanfattning/utvärdering av filmen. The Host såg vi.
Det var skönt att man kastades direkt in i lite handling, ingen dötid liksom. Däremot var den inte så bra i början men blev bara bättre och bättre ju längre in i filmen man kom. Jag gillade att det inte var något super-obvious slut som denna typ av film annars har!
 
Denna film får två elefanter av fem möjliga. Och en liten elefantbebis för att man (i alla fall en liten stund) fick klura lite på hur det skulle sluta. OCH för att de hade en snygg kille med i filmen. Filmer blir genast liiite bättre om det är snygga skådespelare. Spelar ingen roll om det är snygga tjejer eller snygga killar eller söta barn - det blir liksom lite roligare att titta om det är något fint att titta på!
 
 
 
 
 
 
Jag var även på bio i onsdags, med Nilsis. Vi såg Mama, som hade premiär då. Står "uppgift saknas" om genren men jag skulle nog kalla det för skräck!

För att en film ska vara läskig tycker jag att den ska vara verklighetsbaserad eller åtminstone logisk och liksom lite psykiskt påfrestande. Man ska få en obehaglig känsla i kroppen och vara lite smårädd i flera månader, kanske år!!
Denna film var inte så. Det handlade om ett typ spöke som hemsökte några barn. Det som drog ner filmens betyg var att den var så overklig, men det var roligt med många "BUH-scener" där man liksom hoppar till. Något mer som drog ner betyget var att spöket var väldigt fult och såg väldigt, väldigt overklig ut. Hon var liksom ful på ett sånt sätt att man ville skratta åt henne.
Däremot var det väldigt kul att filmen faktiskt hade lite av en story. Stort plus!! Ett till plus: den var snyggt filmad på sina ställen.
 
Två av fem elefanter alltså. Kanske att jag skulle gett en liten bebiselefant för en bra story...

Marilyn is not a deep, philosophical genius; she was a drunken promiscuous pothead.

But also a god damn beauty... Like we haven't heard that before?...
 
 
To be honest, she's pretty clever after all.

summer heart ∞

 
Denna på repeat, JA TACK
 

'course I had milk for this

Åt favoritfrukost imorse! Havregrynsgröt med russin i, banan kanel och solrosfrön uppeppå. Njöt av varje tugga!!! Fick nästan goosebumps!!


Drömkropp

MAN!, har aldrig tänkt Miley Cyrus som någon som sitter inne på the body of my dreams. Förrän nu, när jag av en slump bläddrade förbi en bild av henne i bikini. Hon kunde dock haft lite biffigare armar.
Men - man kan inte ha allt! ;)


När jeansvästen åker fram är det vår

DET ÄR VÅR DET ÄR VÅR DET ÄR VÅR!!!!
Slutade jobbet 16 today och brassade raaaka vägen hem (typ...) och bytte från den tjocka vinterjackan jag gått runt i hela dagen, till en hoodie och väst. DÅ, mina vänner, är det VÅÅÅÅR!

...som vanligt när min syster är borta och jag är hemma så tar jag fula helkroppsbilder i hennes spegel... mohaha


Ytterligare en av mina stora passioner

Babblar jämt om mina passioner här i livet, men detta är faktiskt något jag älskar. ATT LAGA MAT!
Alltså.... Simpla, supersjälvklara saker klarar jag inte av att laga. Typ steka korv och koka nudlar. Jag är riktigt usel på det actually. Alltid blir nudlarna överkokta eller så tar jag bort dem för tidigt. Ska jag ens berätta att jag till och med lyckats bränna kokkorv? Där går nog gränsen...

DÄREMOT, när jag får improvisera och laga mina egna saker så smakar det riktigt bra. No joke, jag äger.
Idag gjorde jag världens godaste gryta med tofu, kesella, lök, tomat, lite kryddor och Gud och hans moster. Som jag brukar säga. Nej men faktiskt, riktigt supergod och supervegetarisk.
Om någon önskar och ber snällt så delar jag gärna med mig av vad jag hade för ingredienser.:) Tog dock inga mått. Mäta är för mesar.

Smakar godare än vad det ser ut...


Dagens måltid

Stekt tofu och Vilgot. (vilkot=bulgur, om ni frågar autocorrecten i min telefon)
Tipsitipsi! Ha i maaassor med smör när ni kokar bulgur. NOMMIENOMMIE


LEDIG EFTERMIDDAG MED SOOOL

Kom pretty nyss hem från jobbet och det är strålande hundraprocentig jävla sol!!!!!! What to do? Springer en sväng, JAAAAA. BRA idé Amanda!!
Idag känner jag att jag kan klara allt och springa huuur långt som helst, säkert för det braiga vädret. Känner också att detta är en fin balansgång mellan liv och död. Är ju för fan som snor på backen. Önska mig all lycka att jag inte halkar och slår mig. TACK PÅ FÖRHAND.

Såhär lycklig är jag:


RSS 2.0