oh those baby hairs

Bäbishår. Så irriterande! Extra synliga blir de när jag plattar luggen. Då ligger allt som ett slick förutom den där lilla toffsen som bara prompt ska spreta rätt upp.

Ändå rätt charmigt!

en sån slappis

Börjar inte förrän 13 idag. Så, hur spenderar man dessa timmar på bästa sätt?
I sängen med Sons. ju.
Men tro inte att jag är en slappis för jag har faktiskt varit uppe och ätit frukost och vänt. Och mer än ett avsnitt tänker jag inte se, ska göra lunch och matlåda också. ...mitt liv kretsar kring Sons och mat... Ett rätt bra liv ändå!
man får klappa på mina hakor om man vill.
 
 

en sen kväll

Bästa sättet att spendera en sen kväll är helt klart med ett avsnitt Sons i badet.



LDR




innan regnet föll över oss



Lilla sötpånken, bara några minuter innan hösten visade sitt sanna element för oss. Tog en kort promenad i alla fall :):)

Det gick bra, han lyssnar bra på kommandona. Däremot överreagerar han på vissa saker och det skapar onödiga konflikter. Exempelvis när jag ska vända honom så vinklar jag spöt lite uppåt för att han ska gå åt motsatt håll, men han är så nonchalant så jag får istället höja hela handen men då kastar han sig bort ifrån mig. Det spelar ingen roll att jag gör långsamma rörelser, det finns inget mellanting för honom.
Onödiga konflikter uppstår även på grund av att jag är så pass lättirriterad och inte alltid kan hantera hans reaktioner, men om jag bara gör som jag gjorde idag och tar ett djupt andetag för att sedan "blunda" för hans lilla utbrott och börja om så går resten som smort. Så idag gick det bra!! :)

äta bör man

väldigt enkel lunch och det enda som tar tid är att koka sparrisen.



Stekt sojaburgare med vanlig hushållsost på, sparris kokt i havssalt & mängder av smör och strödd fetaost uppepå. Självklart är den obligatoriska sweetchilisåsen ringlad.

så ointressant egentligen

Lägger upp ett lika ointressant inlägg idag som igår där jag berättar att jag ska gå ut till stallet och ta in Therje.


A men varför gör jag sånahär ointressanta inlägg då? För allt är så jävla kul med ny telefon så jag får aldrig nog av att använda den! :D:D

...för att spica upp inlägget en aning kan jag avslöja för er att jag går ut utan behå idag. Har inte så mycket kläder här hemma och tvättade upp mina enda behåar i morse så de är still wet. Därför är jag rebell idag! (...hoppas de hinner torka innan jag ska till jobbet!)

måste.tatuera.mig

Det är inte lätt att vara pank. Eller snarare... Det är inte lätt att spara.
Vet ju att det handlar om att prioritera, och just nu prioriterar jag Australien före tatueringar. Men kanske bara en till liten?? *begging-face*
 
 
 
 
stulna bilder, allihop
 
 

lana del rey

oh vackra, fantastiska människa.
hur såg mitt liv ut innan upptäckten av Lana Del Rey egentligen? om jag visste vad jag gick miste om då!
 
Första gången jag hörde Lana var hos Fia, när låten 'Video Games' var ny. Hon hade den uppe på en flik på datorn och jag föll pladask. Kanske för den vackra och otroligt inspirerande musikvideon. Är dig evigt tacksam för det Fia-darling ♥♥
 
Lana har alltid så sjukt fina videos, man (jag) blir helt fängslad och bara drömmer mig bort och smälter och blir så avundsjuk på att hon är så vacker och åååh dessutom har sjukt snygga killar med i sina videos!
Även om jag älskar varenda musikvideo av denna underbara människa så är nog Videogames min favorit!

2012

Det är lite spännande att byta telefon, man hittar så mycket gammalt skoj då!
Denna bild fann jag på min söta lillasyster och mig när vi var på bröllop förra sommaren.
 

dreamin




holy, mother nature is blowing me

Ut i blåsvädret för att ta in Therje och ge honom lite kärlek.




Sen ska jag äta, massor. Är alltid så jättehungrig när jag kommer hem från jobbet!!

aussie land is getting real



u guys know what this shit means? oh yeah, 18 februari står representanter från work n' holiday för att hämta upp mig på flygplatsen och köra mig till ett hostel där jag får slagga i två nätter innan allvaret börjar. kanske skaffar jag lägenhet i brisbane, kanske hyr jag ett rum hos någon, kanske far jag direkt vidare ut på backpacking-äventyr eller så skaffar jag mig ett jobb. möjligheterna är oändliga!

de tre musketörerna

Jessikatten, jag & Nils / Dark Doll, Sugar Skull & Dead Prisoner



Dagens lunchtips

Idag när jag kom hem från jobbet ville jag bara ha något som gick snabbt och var enkelt att göra. Därför blev det äggpannkakor som jag fyllde med creme fraige, soltorkade tomater, avokado och fetaost.


Själva "pannkakorna" bestod bara av 3 ägg och 2 msk creme fraige, enkelt var det minst sagt! Smakade inte så mycket, mest ägg. Men med den fyllningen jag hade blev det riktigt gott! Ringlade såklart lite Sweetchilisås över också, som vanligt >:)



älskade ebay!

 

hon bjöd på lunch

Igår hade jag namnsdag så min gulliga mamma bjöd på namnsdagslunch inne i stan. :)



wokbuffé, ommienommie

bakfyllans fördelar

Det bästa med att festa och förtära alkohol kan vara bakfyllan. Jag blir ju akdrig sådär undergångsbakis, bara lite torr i munnen och lätt huvudvärk vid uppvaknandet. Och väldigt, väldigt hungrig.
Jag äter aldrig så mycket som "dagen efter" . Jag skulle aldrig tillåta mig själv att äta såhär mycket och så fel saker annars, men när det är en bakisdag är det obligatoriskt >:)


Bakisfrukost. Nu: choklad

halloween ju

Detta är vad jag och min mor åstadkommit, dagen till ära



ny fån

Har äntligen tagit tag i mitt liv och köpt en ny telefon, så jädra skönt!! Förstår inte mycket though. Samsung är så himla krångligt! Det var det bästa med iphone, man behövde inte förstå för att klara av att hantera den... Haha

Sover hos pappa inatt för imornbitti ska jag på BodyPump vid 9, YÄYÄYÄ.

PS: Om någon vet vad appen till Samsung heter där man kan forma sina bilder till trianglar, cirklar, hjärtan och annat larvigt - PLS TELL ME!!!!! DS.

Denna bild får inviga galleriet i nya fånken. En flottig och seg Amanda, efter ett tufft arbetspass, en sväng i stan och ett glas vin.



NANANANAN - Aussie land here I come!

Fick ju lön idag. Lön = mer pengar på resekontot. 
Varje månad för jag över mellan fem- och tiotusen kronor till mitt resekonto, summan beror på övriga utgifter den månaden osv. SÅ IDAG HÖRRNI är jag uppe i den summan jag behöver för flytten till Australien. HUR GLAD TROR NI JAG ÄR IDAG?? Bara boka biljett och allt nu :D:D 
Kommer ju ha hunnit få ihop skapligt mycket mer till i februari när jag åker. Blir att leva rena lyxlivet där nere... >:)

mobilblogg från en trappuppgång

Det tråkigaste med mitt jobb är när man får luckor i besöken och har för långt tillbaka till lokalen för att det ska vara värt att gå in en stund. 



Att sitta i en trappuppgång och mobilblogga kan vara ett bra tidsfördriv då!

Mr. Grey

Så, Jamie Dornan har fått hedersuppdraget att gestalta Christian Grey. Never even heard 'bout him, men han ser lite ut som en Christian Grey. Kan kanske bli bra, även om jag sa att jag skulle bojkotta hela denna filmatisering om det varken blev Hunnam eller Hemsworth som aktör. WELL WELL, såhär ser han ut i alla fall:




när man inte har mer värda bilder - får man ta vad man har

Sovit som en stock och som en gris och som ett barn och som en klubbad säl, och ja som ALLT som sover väldigt djupt, inatt. 
Sjuk träningsvärk idag, men det är för jädra skönt! Det värsta är att jag blir stelare än kunderna på jobbet, det är illa. 


Inläggen ser ju aningen torftiga ut utan bilder, och jag som inte har något värdefullt att fylla ut med (except foton på mig själv) får helt enkelt plocka upp telefonen och knäppa en morgonbild på just; mig själv. Varsågoda! 

att jag ens står upp är förundransvärt

Efter 12 timmars jobb och ett BodyPump-pass är jag rätt trött. 
...och det där var en underdrift. Är helt jävla slut i min stackars kropp (som dock njuter rätt skapligt av denna känsla). SLEEPITAJM FÖR LÄNGESEN!!
Att jag tig mig från badkaret till sängen helt själv, det är förundransvärt!





som spaghetti

Jag jobbade 7-11 imorse och sen for jag iväg på mitt livs första BodyPump-pass. Det var hur kul som helst, precis lagom jobbigt så man blir som spaghetti efteråt och knappt kan ratta bilen. ÅH!! Ett stort happyface! 
Nu kör jag 13-21 på nästa jobb :):) 

Ps: Rekommenderar BodyPump starkt till alla som inte provat. Doesn't matter hur vältränad man är ens. Passar alla. ÅH VILKET FANTASTISKT PASS!! :D:D

b4 n' after




fiskben på jobbä

Idag har jag en fiskbensfläta på huvä. 




det var en aning fumligt

Var ju på SH'BAM igår. Jäkligt roligt, men jag har aldrig känt mig så osexig i hela mitt liv. Typ. 
Hoppade runt, vevade med armarna och klappade - helt ur takt. 
Vad gör det när jag i alla fall blev svettigast av alla? Det är ju huvudsaken liksom. :) 

Idag kör vi på en timmas Power Yoga följt av en timma Coreboll. YÄYÄYÄ vad kul :>

Just nu

off to the gym



whaaaat u got cookin'?

Lagar wok med stora vita bönor, några teskedar Sambal Oelek och stora mängder Sweet Chili Sauce. Oooh yea this should burn! 



Det färdiga resultatet:

Toppade med en klick crème fraige, en ananasring, sesamfrön och ännu mer Sweet Chili. 

Allvarligt, det var bland det godaste jag ätit - OCH SÅ ENKELT!!


pyssel och te


Vad är bättre än kopp efter kopp, efter kopp, efter kopp av te en ruggig höstdag som denna? Passar också på att snygga till min jeansväst nu när jag är på sånt pysselhumör, och dessutom ledig. 
En perfekt söndag!


Har städat och plockat ute i min lilla stuga och vid 16 ska jag shaka de lurviga på ett SH'BAM-pass med Nils.
Återigen: en perfekt söndag!

Här var vi nyvakna

...i alla fall hälften av oss var nyvakna...






Lördagslugn

Fixar i håret, målar naglarna och lyssnar på mysig musik - allt till doften av musk.




Ikväll har jag sett på romantisk komedi med favvosyster och mysmamma. Gjorde god fruktsallad, åt goda skorpor och drack gott te också. 

Imorse tittade jag på gosysterns handbollsträning, lade pärlplattor och ritade. 
Samt blev bestulen på en behå vid uppvaknandet. 



Har även sopat löv från min alldeles för stora altan och varit rastlös över att inte ha något att göra. 

Lugnaste och skönaste lördagen på många, många månader! 

Sötsaker

Sötaste lillasystern på jorden låg som fastklistrad framför barnprogram efter maten, innan idol.



Haft tacomys och sett på idol. Erkänner - jag åt godis. Ytterst lite though ^^ 
Mycket trevlig kväll, nu slaggar jag kvar här och har precis krupit ner i sängen. Tur att de är lika kvällströtta som jag! Haha




Detox

Från och med idag börjar ett 10 dagars långt sockerförbud för min del. Köpte ett "detox"-te på Malta så nu är det dags att städa ur kroppen :):) 
Känns extra bra att jag spydde ur mig allt jag satt inne på häromdagen, en liten nystart liksom ;) haha



Svårt att inleda sockerförbudet en fredag när jag ska ha fredagsmys med min femåriga lillasyster...... Men känner mig peppad! :D 
Är liksom inte så sugen på sötsaker än, fortfarande lite medtagen sedan i onsdags... Haha

No Comino, no Blue Lagoon

Så, det jag sett fram mot mest av allt här i Malta var The Blue Lagoon. Vi bokade våra biljetter igår och avresa skulle äga rum imorse klockan 10.00. 
Eftersom jag inte mådde så bra, typ alls, så bestämde vi oss efter mycket om och men att strunta i utflykten. 
Tur var väl det för vid 11-tiden spydde jag som aldrig förr! Trodde aldrig det skulle ta slut, fem rejäla jävla kräkar på raken. Men det var det! Slapp spy mer men har legat i sängen till nu.
Mamma var ute och handlade lite och kom tillbaka med en sten fäst i en lädertråd som skall bringa energi. Den hängde jag runt halsen och: nu ligger jag här uppe på taket och insuper de sista solstrålarna från denna solsemester! 
Antagligen var det bara att min kropp återhämtat sig som fick mig att orka upp ur sängen men "vidskeplig" som jag är så väljer jag att tro på stenens kraft :):) 

För att vi har åkt mycket buss

För att en dag var vi på fiskmarknad. 


För att en dag åkte vi till Golden Bay för att få känna lite sand mellan tårna och hela vägen till lakanen. 



Metaforer

Jag älskar att skriva i metaforer och jag älskar Lasses musik mest på grund av att han hanterar den konsten bättre än någon annan. 
När jag skriver i metaforer på exempelvis bloggen så blir vissa personer irriterade på att jag "skriver i gåtor" och inte kan berätta vad jag tänkte med det jag skrev. 
Men hallå, metaforer är gåtor och skall så förbli tills man klurat ut sin egen tolkning. Det är det fantastiska med metaforer. :)

Min eftermiddag



Och morgon och förmiddag och kanske en stund in på kvällen. Poolhäng idag alltså. 

Det är då jorden försvinner under mina fötter

Att en så simpel handling kan få hela min värld att skaka till, allt blod att lämna min kropp och slutligen framkalla ett så fånigt leende. 
Jag som trodde att den effekten var bortblåst för gott. Oh så fel jag hade, men jag bara älskar när jorden försvinner under mina fötter. 

när det är så himla bra, men skulle kunna vara bättre

Ligger här på taket av hotellet och blir brun, äter frukt & digestive, läser och läser och läser och läser ännu mer. Så himla underbart! 


Har blivit så sjukt brun, typiskt att jag skulle lägga på ett så ljust filter så ni inte tror mig när jag säger att jag är ännu brunare än vad det ser ut som.......... Haha

Det enda som skulle kunna vara bättre är om mamma var här uppe med mig, men hon ligger på rummet en våning ner och plågas. Älskade lilla mammen mår inget bra, alls. Och det känns inget kul... Hoppas att hon återhämtar sig under dagen! 

tidsinställda visord




Statistisk fakta




rosett

Åstadkommit skaplig rosettbränna idag under de fyra timmar vi låg vid klipporna... 
hahaha



Uppskattar Maltas klippor - slipper litervis med sand i hår, kläder, väskor, böcker och ögon! 







#nofilterneeded

balcony view

Har jordens tokigaste mamma som betalade 1300:- extra för balkong med havsutsikt med motiveringen "ja ifall jag får cellskräck". 
Mammakraken har förvisso klaustrofobi men jag menar, ett vanligt fönster hade väl varit tillräckligt? 
"Nä då får vi säkert utsikt rätt in i en betongvägg. Nu tar vi havsutsikt!"
Jag klagar inte... :)




Perfekta smycken

Har förresten redan spenderat mina första pengar. På vad om inte ringar?
De har huuuur mycket fina smycken som helst!!



Ya we made it

Framme är vi allt, och svettigt är det. 


#nofilter , och förresten heter jag @egao_ på instagram. Där lär de flesta "during-the-trip-bilderna" komma upp, om det blir några ;) 

Turister

Nu är vi förhoppningsvis turister på Malta. Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg som jag skrev igår kväll kan jag ju inte vara riktigt säker... 
Förhoppningsvis krockade vi inte i bilen på vägen till Stockholm, satt för länge på toa och missade flyget eller kraschade. :):):)

En bild från Bulgarien som jag kanske lagt upp förut...



tonight tonight

Inatt åker vi till Malta, 6.00 lyfter planet though. Längtarlängtar!
Packade idag innan jobbet så nu när jag slutar blir det bums i säng så jag får vila upp mig några timmar! Ska ju orka insupa alla intryck första dagen :):)




... och på tre år hände det något?

ännu en favorit

här är ännu en favorit på Maggios nya album.
åh hon är så bra!!
 
 

kära elefantisar

Idag fick några utav mina kära elefanter inta plats på ljus- och rökelsebordet. Där skall de nog trivas fint! :D




peace x 2

En av mina finaste favoritkåmpizar och hans helhärliga familj lämnar oss idag för ett halvår i Amerikat. Hur kul? Egentligen skitkul ju! :D 
Ett halvår är ju ingenting. Typ. 

Bilder från när vi var i Sälen, våren 2011





en svensk period

För några månader sedan, och ja de senaste åren egentligen, så har jag hellre använt det engelska språket än det svenska när jag ska uttrycka något. Jag tyckte det var lättare, fanns så många fler möjligheter. Det är förvisso sant, men i och med användandet av det svenska språket så blir allt så mycket verkligare.
 
De senaste månaderna har jag befunnit mig i en "svensk period". Kärleken jag hyser för svenska filmer, svensk musik, svensk poesi och det svenska språket i gemen... Den är obeskrivlig!
Inget är så underbart som en svensk film. Svenska filmer är på något vis mer äkta än exempelvis amerikanska. Då tänker jag inte bara på det faktum att de visar upp sönderbitna naglar, bristningar och knottror på låren.
Det är inte bara verkliga kroppar med i filmerna utan även verkliga personligheter och situationer i mysiga svenska miljöer. Åh underbara Sverige!
hahah.
 
Ett snabbt hophafs innan jag måste åka vidare hemåt igen och byta om innan jobbet.
Åkte för att boka min resa till Australien men insåg att jag behövde passnumret, har jag passet med mig? NÄE. Så jag har ätit bullar, förnyat mitt Spotify, skrivit ut biljetterna till Maltaresan och köpt en Håkanbiljett istället.
oh tickets tickets, lovely lovely tickets.♥

Veronica HELTFANTASTISK Maggio

Maggios nya album kan vara det bästa hon gjort hittills. Varenda låt är bra redan vid första lyssningen. Hur ofta händer det??
 
Denna är min favorit just nu

ett avslöjande inlägg

It's time to shape this shit up once again. 

Så, i och med resan till Bulgarien förra månaden gick allt utför. Jag kom in bra i den "sunda" livsstilen, gillade träningen och började nästan att se en liten aning vältränad ut. Under resan, och ja redan dagarna innan, sprack allt såklart. Jag tänkte att "det är semester, man ska frossa i godsaker och alkohol." även fast jag inte ens var sugen på allt det där godiset, kakorna och den friterade maten.
Problemet var att under den veckan skapade jag ett sockerberoende jag inte haft på flera månader och det blev svårare än jag trodde att hitta tillbaka!
Jag fick ont om tid/blev lat och tränade ingenting under en hel månad.
Jag insåg att jag tagit allt med en "sund livsstil" på alldeles för stort allvar och det var inte ens sunt längre. Jag slutade fokusera på kalorier, kolhydrater, proteiner, gram, decilitrar och träning och började istället fokusera på att vara glad och må bra. Nu känner jag mig mycket mer tillfreds och har en bättre balans i livet, trots de 4 kilona jag gick upp (och det är inte i muskler) efter mer än en månad med dagligt intag av kakor, tårtor och glass. 

Nu har jag äntligen börjat tycka det är roligt med träning också och jag längtar efter att få känna av en förbättring och se framsteg i mina prestationer. Musklerna kommer så småningom! Nu vill jag bara bli stark och få mig en bättre kondis :):) 


... Så, detta är hur kroppen blir av 1 månad och 2 veckors vanvård, men det gör inget. Nu ser jag fram mot att få bli stark igen. Starkare än någonsin förut! Har dessutom skaffat mig en ny tränings-buddy. En som inte "måste vara barnvakt", "är förkyld", "måste jobba", "måste skjutsa min bror" eller "måste............something". Så nu känns allt himla bra igen! :D

Fullspäckat

Går först 7-15 idag och sen åker jag vidare till Patrik och dem på en fika, sedan har jag ett grupptränigspass inplanerat 17.30 och tackade just Ja till att jobba tre timmar extra ikväll. Så wild n' crazy!


Tänker att semestern kommer kännas extra gó om jag jobbar extra hårt dagarna innan! :D 

typiskt typiskt

Jag som bestämt mig för att åka in ikväll igen och se Känn ingen sorg, och så fick jag höra igår att den precis slutat gå... 
MEN SÅ HIMLA BRA tänkte jag! Det innebär ju att den alldeles strax kommer ut att köpa :D:D 
och ja, jag tänker köpa den filmen. bra filmer köper man. 

För. Fin



Det är liksom så jag knappt vill leva längre när jag ser det här. Han är för fin. Och ser liksom sådär genomsnäll och gosig ut, på ett bra sätt. Jag gillar ju inte genomsnälla, gosiga personer - men när man inte är en jävla fjolla och ändå är genomsnäll och gosig. DÅ är det något bra. 


Åh jag bara längtar och längtar och längtar efter att få se Charlie Hunnam som mr.Grey!! 

~




plus kvällen

Skulle ju bara ha jobbat ett riktigt pisspass idag mellan 13-16 men jag fick en förfrågan igår om att jobba kvällen också. Så jag blir kvar här till 21.30. Känns lite mer värt! :)

Sov inte bort alltför mycket utav dagen idag, halv nio vaknade jag. Däremot fick jag inte så mycket gjort som jag hade hoppats. Fastnade hos Anastasia Steele och Christian Grey... Så Therje fick bara vatten och lite klappar, ingen promenad... 
Måste vara tråkigt att vara han när jag är inne i en läsperiod. 

Typiskt mamma

Den här skylten införskaffade mamma i somras och satte upp på tomten. Så himla typiskt henne, jag ler varje gång jag går förbi den. Söta mamma som är mer vild än tam, precis som sin trädgård :)






Nattuggla

Jag brukar aldrig vara uppe såhär länge. Inte ens när jag är ledig. Lägger mig elva och vaknar sju-åtta, då är det sovmorgon. Vågar inte ens tänka på hur mycket utav dagen jag kommer sova bort imorgon! Ska iallafall ta Therje på en promenad innan jobbet tänkte jag :) 

Anledningen till att jag är uppe så sent är morfar. Han och hans Anne har varit på partajj så jag har fått agera chaufför. Nu har jag krupit ner i sängen med Majsan snarkandes ovanpå täcket. Världens snarkigaste lilla hund ^^ 

Kvällens rökelse är 'musk'. Den sägs bringa bland annat självkontroll och det tyckte jag kunde behövas! 



Inatt skall jag sitta i min säng och vara djup. Texta och rita i mitt favoritblock. Mest texta, och klottra för utfyllnad. Ritar hellre än väl som en säger >:) 



Stekt broccoli - en höjdare!

Slängde snabbt ihop en äggröra innan jag ska till jobbet för tre korta timmar. Skar upp en färsk broccoli som jag stekte och lade uppepå, som rubriken redan avslöjat så var det en riktig höjdare!! 
Strödde även över solroskärnor och riven ost, toppade med sweet chilisås. Allt blir en smaksensation med sweet chili!! :D




En utav alla de saker jag älskar




Nu ska jag göra något av det jag älskar allra mest. Jag ska låta mig slukas av de tusentals ord som finns innanför detta lock och insupa doften av teet i min favoritmugg. 
Haha ja, bara doften. För visst låter det mysigt att säga att man "dricker te och läser en bok"? Men vet ni hur fruktansvärt svårt det är att läsa och dricka samtidigt?! Det går ju liksom åt två händer till att hålla i boken samt bläddra, vilken skall jag då hålla koppen med?? Nä se, det går inte. Koppen står mest på bordet och sprider väldoft av lemon! :>

Sorglös

Ända sedan jag såg "Känn ingen sorg" förra veckan har jag velat se den igen. Idag vore en perfekt dag för en perfekt film. Synd bara att den inte finns att ladda ner än. Eller köpa.
Tror mamma har smittat mig, eller är det det här som kallas resfeber? Vi åker om mindre än en vecka och här sitter jag på jobbet och känner hur huvudet fylls upp med alltmer cement och trycket i bihålorna ökar. FUCK. Alltid likadant när jag ska ut och resa, kort innan det är dags så drabbas jag av någon förkylning eller annat otäckt, WHY?!  Blir ju så rädd varje gång att det skall eskalera men hittills har jag alltid lyckats bli frisk precis innan avresan, hoppas att turen är med mig denna gång också :)

Slutar snart jobbetijobbeti och hade tänkt gymma en stund innan jag far hem för att riva runt i mitt lilla hus - kasta ut gamla möbler och slänga upp lite nya. Tänkte även hinna med att läsa ett par kapitel innan jag ska tillbaka till jobbet ikväll. 
Fördelen med att jag drabbats av feber är att jag hinner läsa desto mer om jag inte gymmar. Sååå, denna gång tänker jag lyssna på min kropp och ta det lite lugnt. Mest för att hinna bli kvitt basiluskerna innan resan! Hehe



Lite sådär random slänger jag in en bild från baldagen på mig, mamma och gammelmorfar - för att göra inlägget lite roligare.

Helgjobb

Har ju inga helger på mitt schema så lade ut extra tillgänglighet och blev bokad på tre pisspass. 7-10 och 18.30-21.30 idag, 13-16 imorn. HUR KUL?! >:( Rätt kul ändå! Haha
Helgen är ju ända gången man faktiskt tjänar lite :) Dessutom skönt att starta dagen tidigt. 
Rätt så jävligt trött idag though, och besviken på att Sakib fick åka hem från Idol igår.




Om jag tyckte att jag hade en sjuk träningsvärk igår så vet jag inte vad jag ska kalla denna. Höll allvarligt på att inte komma ur sängen och går värre än pensionärerna jag jobbar med... HAHAH

Keso-gröt, kanske jag ska kalla det?

Brukar ju äta gröt på morgnarna men imorse var jag så himla sugen på keso. Så jag ersatte bara havregröten med en kesoklick. 

Frysta, halvtinade hallon i botten, en stor klick keso, solroskärnor och kokosflingor uppepå. Kom på när jag tog första skeden att något saknades - KANEL FÖR FAN. Kanel kan man ha på allt. Kanel SKA man ha på allt. 


Har min favoritmugg med te som jag köpte i Bulgarien förra månaden, den är alltid med mig vid frukosten :> 
Och JA det kan tyckas sorgligt men jag tänder ljus vid frukosten även när jag är ensam, ljus is good for ya. 

Det handlar om tid

Har ju köpt mig en klocka, för första gången någonsin. Fick en av mamma när jag var sex år gammal och skulle gå iväg på min allra första skoldag. Men det är inte denna. 
Den här köpte jag i Bulgarien!



Fri dag fredag

Idag är det fredag, en sån dag där man får åka hem och peta i näsan när man slutat jobbet. Eftersom jag har fullt upp i eftermiddag får jag peta lite på jobbet istället. 




Vikings

Ser fram mot att se Vikings ikväll! Extra gött känns det att ligga i soffan när kroppen är som kokt spaghetti. SJUKT bra pass idag! Rekommenderar verkligen CXWORX, starkt!! 

Hästen avklarad

Sådär, nu har hästen fått sitt för idag; lite kärlek, nytt vatten och en promenad. Tänkte att han skulle få använda sina muskler lite och valde därför ut de snårigaste branterna. Hoppas han får samma träningsvärk som jag imorgon! Antagligen inte. Haha





Frosten ligger fortfarande kvar på de ställen dit solen inte hunnit ännu. Känns som klockan fortfarande är supertidigt men så kommer jag på att nä, det är bara en jäkligt kall oktoberförmiddag! 

Therjes vatten hade ett tjockt lager is över sig imorse. Likaså vattentunnan som står utanför stallet besatt ett tunt ishölje. 



mysmongon

Det är lite kul att jobba 13-21.30, man hinner med litegrann innan jobbet då.
Mysa och rida tillexempel. :):)





RSS 2.0