maggio

Nu när Sergelstorg släpptes och började spelas frenetiskt på varenda radiokanal har jag hittat tillbaka till denna underbara Veronica Maggio. Hade allt en maggio-period för ett par år sedan, men den dog visst ut. Antar att jag spelade sönder låtarna, som vanligt. Haha

Så perfekt.

Kalorisnålt bak

Bakar lågkaloribröd. Kommer antagligen inte att smaka så mycket då det bara är ägg och kvarg i, men jag hade i lite örtsalt också åtminstone! :)
Och så har jag köpt Philadelphia med smak av paprika&lök, så det ska nog bli ett gottigottit mellanmål ;)

YEAH


You don't have to be rich...

...to spend money.

Jävlar vad jag bränt pengar idag. Inte nog med att jag växlat 2500:- som ska med till Bulgarien.
Jag har även köpt en klänning, två par skor, tre par trosor, en behå, ett par strumpbyxor, en halsduk, vax, deodorant och en sjal/poncho/nått jävla herke. Och jag som bara skulle ha solkräm... (<- det köpte jag förstås också!)

Alltså hur gick detta till?!


Vitaminer

Börjar bli ordentligt förkyld såhär lagom till vi strax ska åka utomlands...
Motverkar basiluskerna med en kopp honungsrikt te, fruktsallad med solroskärnor & nyponsoppa och knäcke med paprika & brännvinsost.
Mycket vitaminer over here!


Gnister

Ungefär så känns det


Patetiskt

Hade sånt jävla problem att klä mig till kräftskivan igår. Provade typ allt jag ägde men ALLT kändes fel. Har glömt hur man klär sig till fest när jag inte varit ute på så länge... Haha

Satt på golvet och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, skickade bilder på olika kläder till Signe för att få hjälp. Slutade med att jag hade något helt annat, helt vardagligt. Hahah


So photogenic

Han såg ju så glad ut... Fram tills det att jag satt på självutlösaren och hamnade bredvid honom istället för framför.
Oh well, det HADE kunnat bli en bra bild i alla fall. :)


När man svävar på små rosa moln

Har varit ett par småjobbiga veckor den senaste tiden, men det verkar som att ett par rosa moln är här för att plocka upp mig!
Idag fick jag ett sex veckors vikariat på min favoritarbetsplats. Jag har också en kick-ass-semester med Flöde om bara 11 dagar att se fram emot. Redan imorse kändes allt bra, jag flög fram på cykeln och kom fram till jobbet på rekordtid. Fick också den lönehöjning jag väntat på sen i juni, samt fick veta att den kommer höjas ytterligare nu när jag fyllt 19.(vi får inte tro att jag går och blir miljonär, jag är fortfarande bara ett vårdbiträde inom hemtjänsten...hahah)

Från gårdagens kvällspromenad med Therje


Inte riktigt klar

När jag ändå skulle hämta lillasyster från skolan så passade jag på att dra gymmet. Blev ett kort men intensivt magpass. Har hästen kvar bara, sen är det 'chillmode on' och dags att greppa virknålen och göra något åt det jag har på huvudet.

Gymmad och hög på endorfiner


Burn me some muscles, please

Åh denna underbara, brännande, men samtidigt kylande, känslan i benen efter ett stycke kvällssquats...
Försöker införa en ny rutin i mitt liv - 50 squats innan jag lägger mig. ÅH det är så skönt att lägga sig ner då och känna hur benen slappnar och vilar så tungt mot madrassen.


Sadelträning

Therje blev körd en del förra vintern så han är ju van vid sele. Trots det var han lite skeptisk till sadeln men köpte det snabbt. Han reagerade noll på att jag drog i stigbyglarna och tryckte uppepå sadeln.

Duktig hezt.


After work

Nu är det fest! Fest på en måndag, vilt >:)
En aprikos och en nektarin. Nektarinerna är mina favoritisar!

Har ni för övrigt smakat säsongens Loka-likes-smaker?! Godaste godaste! Lemon pie är utan tvekan den godaste av dem! Så god så jag inte riktigt vet var jag skall ta vägen!! Det pirrar i kroppen varje gång jag får in så lite som en droppe av den!
Helt seriöst, jag dricker den som godis >:)


Sug-stopp

Sedan vi bokade vår resa till Bulgarien för ca två veckor sedan så har jag varit stenhård på dieten. Inte unnat mig en enda sötbit. Har fram tills igår/idag någongång tänkt ständigt på den dag vi landar i Bulgarien, på allt jag ska äta. För när det är semester får man äta VAD man vill och hur MYCKET man vill. Dessutom har vi all-inclusive 0.0
Grejen är att... Nu tänker jag inte så längre, suget börjar på att försvinna och istället ser jag det sjuka i att frossa. Vad ska jag göra det för? Förstöra det som går så bra! Jag ska unna mig små godbitar som pizza och en och annan kaka, men frosseri känns bara äckligt.
Måste erkänna en grej dock: jag tänker ta med en Marabou i handbagaget och öppna så fort vi landat >:)


Imorgon börjar äventyret

Imorgon börjar äventyret för så många. Aldrig tidigare har jag förstått hur stort det är, förrän nu när jag själv ska fortsätta trampa runt som vårdbiträde. Jag hade nog varit för feg ändå. Jag är tillräckligt nervös över att min lillasyster ska börja gymnasiet. Jag blir nervös när jag läser om alla mina vänner som imorgon skall börja på universitet.
Samtidigt får jag en liten kick vid tanken på om jag själv skulle börjat någon utbildning. Finns ju så himla mycket roligt att göra! Vore så fantastiskt att få börja någon folkhögskola uppe i Norrland - bosätta sig i ett litet studentrum, i en liten stuga, i en stor skog och studera kultur eller något annat mystiskt.
Eller att få flytta till Göteborg - börja en utbildning till psykolog, lära sig saker, anstränga hjärnan, känna storstadens puls och träffa mängder av nya människor.

Men nej, jag gör bäst i att bo kvar här, besöka mina gamlingar och samla mod till MITT stora äventyr.


Jag vill också...

Varje år ser jag fram mot att börja skolan, men aldrig så mycket som i år! Förutom att jag faktiskt inte har någon skola att börja nu...
Jag som har längtat så ändlöst efter det här livet... Och det känns så naturligt, inget konstigt att inte börja skolan. Jag trivs med att jobba. Fast jag trivs ännu bättre i skolan. Jag vill skriva, tänka, skratta och diskutera. Jag vill tillbaka till spsp10. :<


Projekt: Therje

Välkomnar hem det nya projektet.
Hade honom inne ett par timmar i fredags, borstade och borstade och redde ut man och svans. Ett jäkla jobb att trassla ut den där långa manen! Men så himla mysigt att stå där inne och andas in hästdoft till radions brusiga röster. Länge sedan jag höll på sådär. Skall bli både kul och skönt att komma igång med en ny häst! :)

Kassa bilder på en inte så kass häst.


too much sparetime leads to sillyness

 

Go stund

Tog stallet och sånt styr imorse sååå nu intar jag sängen för en film innan jobbet. Så olikt mig! Ändå så sinnessjukt skönt!! :>


Le Cinema

Skulle alldeles strax åka iväg för att gå på bio och äta gott med lille far och lille syster.
Detta är litegrann hur jag såg ut just då.


Lunch after gym - time

It's not my favourite time but it's a good hell of a time! Varför? För jag älskar mat kanske... Heheh

Gjorde en sallad med allt det vanliga som en blandsallad brukar innehålla + champinjoner, bladspenat och fetaost. Kryddade med någon örtkrydda och hällde på vinäger.
My favourite plate is definitely the one to the right! Vattenmelon och Finncrisp med messmör... *dregel*


My second favourite time of the day...

...gym time!!

Kom rätt nyligen hem från jobbet så nu tar jag min bike och åker till gymmet!
Oh jag minns den tiden då gymmet var en pärs, nu längtar jag så det kryper i kroppen!!


My favourite time of the day...

...breakfast time.

Idag har jag en lugn och skön frukoststund. Resten av huset sover, som vanligt. Förstår inte varför inte alla går upp kvart i sex..:)

Var så olidligt hungrig när jag vaknade att jag startade med en kiwi innan jag började med resten av frukosten.
Te, vatten, knäckemacka med messmör, champinjon & tomat och en kål med äpple & havregryn som jag sen ska fylla med mjölk. gottigotti


Huslig

Var sinnessjukt sugen på paj idag. Slog slag i saken och köpte med mig lite saker hem efter jobbet. Hade inget recept men en önskan. Min önskan var att göra en kalorisnål paj som ändå fick munnen att vattnas och smaklökarna att explodera i en orgasm! Efter en stunds pulande i köket hade jag plötsligt skapat en galet god paj med mindre kalorier än jag ens vågat hoppas på!
En fjärdedel av den där pajen innehåller endast 370 kcal. Trodde att det var en portion men nej... en hel fjärdedel gick inte ner...

Efter maten hade jag fortfarande ett sug efter att få skapa i köket. Sååå, jag gjorde lchf-snickerskakor! Inte för att jag själv kör den dieten men mor min är lite inne på det. Så det skall jag bjuda dem på ikväll när de kommer hem, mamma och Kåre.
Haha chokladen räckte inte riktigt till att göra ett lock till så jag gjorde vad jag kunde... Haha :)


Svett

Passar på att springa skiten ur mig medan mamma tar lägerbarnen till kiosken.


det är skört

Här ligger jag nu i sängen, helt jävla slut. Vårt årliga ridläger drar igång imornbitti så det har varit en del att förbereda.
Bajkade till jobbet imorse och så hem, tog bilen till gymmet, körde ett bra magpass, körde ut pizza till familjen som sliter med att få hem alla hästar från fribetäcket, och nu skall jag åka och storstorhandla mat till ridlägret. Ska bli så kul! Älskar dessa läger :D
Man är helt slut efteråt dock. Sån press att ta hand om en skåck galna ungar (som dock börjar bli stora nu) dygnet runt, rida två gånger om dagen och samtidigt jobba på hemtjänsten. Dygnet-runt-arbete.
Har känt mig full av energi sista veckorna, som vanligt utnyttjar jag det till fullo och kör slut på mig själv... Så typiskt! Men skall tänka mig för nu :):)

Godaste lunchen

Kan se lite mesigt ut med lite kvarg och frukt till lunch efter att ha cyklat två mil och knallat, lyft och kånkat i fyra timmar på jobbet... Men detta är faktiskt exakt vad jag behöver för att återhämta mig! Perfekta kombon mellan protein och kolhydrater, att det är så mycket socker i frukten gör att jag får en extra energiboost nu också ;) Äter en stadig middag sen som jag kan stå mig hela kvällspasset på! ;D

Sitter i soffan, rätt slut. Skall slänga på mig en bikini och lägga mig i solen och anteckna lite inför lägret vi ska ha här hemma.

Deeeelicious!
Kvarg, 1 nektarin, 1 kiwi och kanel uppepå.


RSS 2.0