nöjd

Jag känner mig ganska nöjd med tillvaron. Känner att det går framåt och uppåt även fast allt är lite fel. Liksom, vad skulle jag annars göra om dagarna om det inte fanns något att sträva mot? Det är strävan som håller oss vid liv. So let's fucking sträv everybody! Fast glöm inte bort att uppskatta det som finns i nuet. Det är inge bra. Det optimala skulle jag vilja påstå är att vara nöjd med det som är men jobba för en förbättring. AAJUSTSÅ.

För jag är ganska glad ändå och här kommer en bild på mig, för ovanlighets skull :):)


no phone, no jacketi-jacketi

Det blev ingen telefånk idag, inte heller någon vinterjacka. Haha som vanligt kommer jag bara hem med en massa annat skräp!
Nej faktiskt, det var väldigt bra och värda saker jag köpte. En oversize-tröja för ynka 149 riksdaler som jag ska ha till mina relativt nyinköpta strumpbyxor. Det stod faktiskt med på min "måste införskaffa-lista" så nu är det avbockat! Likaså ett par svarta jeans, som också stod på den listan, fyndade jag till en billig peng!
 
Anledningen till att det inte blev någon telefon var för att den inte kommer in förrän den 18e oktober... Så det får vänta! ...kanske blir en tatuering denna månad istället... ehhhehehehe.
Hittade två vinterjackor som jag fell in love with. De var ytterst snarlika men den jag tyckte var snyggast var inte riktigt lika varm. Och som det ser ut nu verkar bara det varmaste duga i vinter!! Så jag ska fundera ett par dar och göra ett nytt affärsbesök i veckan ;D
 
...märks det att jag kommit in i ett skrivar-mode eller? Två inlägg på raken, båda sprängfulla med ord.

den har berikat mitt liv

"shit. shitshitshitshitSHIT."
Det var vad som for genom huvudet på mig, upprepade gånger - nästan konstant, under filmens gång. Den var för bra!!
Vi såg "känn ingen sorg", haha lite såhär i efterhand, och den är precis sådär perfekt som bara en svensk film kan vara. Allt var perfekt. Den inperfekta perfektionen som bara en svensk film kan inneha. Miljö, kläder, frisyrer, kroppsspråk - och för att inte nämna musiken som var den grundläggande byggstenen i denna film. Allt det var helt fantastiskt!
AHHHH får typ krupp och total förlust av sinneskontroll!!
 
Bara en svensk film kan vara så verklig och uppamma så starka känslor. Jag har nu två favoritfilmer; den här och "I skuggan av värmen".
 
Han som spelade Johnny (som tydligen heter Jonathan Andersson) var dessutom otroligt jäkla snygg. ALLA VAR SÅ SNYGGA OCH SÅ VACKRA OCH SÅ ÅÅÅHHHHHH. Hela filmen var ögongodis!! Tack vare sjukt bra bilder var varenda sekund av denna film en fröjd för ögat!
 

Dagslook

Påväg in till stan med Nilsie. Planerar att köpa en telefon, en vinterjacka och gå på bio. 



Details



Fest à la avsked

Familjen Olsson, möjligtvis en av bästa familjerna på universum, flyttar till USA alldeles alldeles snart. Therefore - en avskedsfest i riktig amerikaanda med ribs, öl och hamburgare (halloumi till mig *emoji-ängel*). 

This is the look of tonight som en säger





cancer astrology




Och till slut så blev det Malta

Medelhavets mest perfekta lilla ö. Om 16 dagar strosar vi redan runt på kullersten bland gamla byggnader, oändligt med klippor och turkost vatten. 
Ett helt land lika stort som Gotland men med sevärdheter som en hel kontinent, NU längtar jag efter framtiden!! 








what if...

Så om jag istället fokuserar på att må bra, lägger energin på att vara lycklig - då kanske resten kommer på köpet? Välmående är oftast nyckeln till all framgång, jag vet ju det egentligen. 

Idag var en bra dag, även fast jag inte fick jättemycket gjort innan jobbet. Åt iallafall pannkakor för första gången på flera månader och det smakade ljuvligt! Halv13 åkte jag mot jobbet och där rann timmarna fort iväg innan jag blev upphämtad 21.30 för ett glidarvarv. 
Nu ligger jag finally i min goa säng och ser fram emot livet. En fantastisk vecka och helg väntar!

Så himla värt

Gårkvällen var fantastisk och jättekonstig.
En asskön förfest - fick flera nya kåmpizar och lärde känna bekanta ytterligare. 
Ett slående bra häng på Hugos där jag fick ännu fler nya kåmpizar och blev bjuden på efterfest. 
Tog med mig min mainhomie Nils och gick dit. Där åt vi chips och skaffade oss fler kåmpizar. 
Sen vid halv5-tiden gick vi hemåt och anlände vid 6 med stora blåsor på fötterna och blytunga ögonlock. Ändå den mest värda kvällen på hela året.
ÄR ÄNTLIGEN SÅ JÄVLA GLAD IGEN.


onyktra, glada och förväntansfulla inför den långa promenaden hem. 

Morgon, soluppgång

Så, vi kunde skymta solen gå upp bakom grantopparna och nu, lagom tills Rix morgonzoo börjar är vi hemma! 
Tig ändå bara 1h20min att gå! 
......så slut nu!

Efterfest

Sitter i en lägenhet och ser på folk som tatuerar sig. Nu ska vi se på boxning. Sen gå en mil hem. VÄRT. På riktigt. 

Om jag bara kunde...

Om jag bara kunde dra ut den, slita den i små bitar, knöla ihop de små bitarna och kasta mot en bergsvägg. 
Den förstör mig.

Han har tagit upp en kamp, min ondsinta, envisa lilla rackare till hjärna. Det ska han få ångra, för jag lämnar aldrig en strid med förlust >:)

precis så

lite nedstämd, lite djup, lite tankspridd, lite fundersam, lite orolig och lite lost. ikväll är en perfekt kväll för Lars.

Vansinnigt gott

Hittade en galet god müsli hemma imorse som lilla mor köpt hem. Oh, den godaste jag ätit i hela mitt liv!! Solroskärnor, pumpakärnor, torkade blåbär, bananer, gojibär, russin och allt vad det var!
Så - ett äpple, en banan, kanel och müsli med coops fantastiska sojadryck! 




Vilsen

Vägledning. Jag behöver vägledning. Jag behöver en förebild och någon att inspireras av. 

flyger iväg

Sist jag tittade på klockan var den 23 och jag tänkte "shit! jag måste ju sova!" (trots att jag är ledig imorn... är ingen kvällsmänniska, vaknar hellre tidigt. haha) Nu är klockan snart 02, vart tog tiden vägen??
 
Plockade upp datorn för att googla runt på lite frågor jag haft om Australien de senaste dagarna och jag klickade mig vidare, och vidare, och vidare. Hamnade till slut på en hemsida med olika volontärresor och intresset växte sig allt starkare. Vill ju göra så mycket!
 
Ett års arbete och häng i Australien eller två månader med barn i Afrika/Asien, tough decision.
 
 
vs.
 
 
 
 
 

Bulgarien direkt från luren

Så - vi var ju i Bulgarien, Sunny Beach, jag och Flöde. Här kommer ett müücket litet urval av bilder från resan. Bara mobilbilder, direkt från fånken. Håll tillgodo med dem sålänge! ;D

Vi hade kvällar där vi tog bussen till grannbyn Nessebar för att strosa runt och äta god mat.


Och dagar då vi blandade till äckliga shots där godiset aldrig smälte (bara den gamla hederliga turkiska pepparn)


Vi hade även kvällar där vi festade like never before och dansade tills hela kroppen värkte


Vi hade fina dagar på stranden där vi jobbade på brännan och njöt av den vackra vyn


Likaså njöt vi en dag inne på hotellrummet med flera varsina toasts och studerade solen från balkongen istället



halvvägs till hundra innebär tårta

Eftersom Kåre nu är närme 100 än nyfödd så sitter jag här med hela magen full utav smörgåstårta, potatisgratäng, äpplekaka, marängtårta, prinsesstårta och annat gottit. mest vaniljsås. omnom. Vilken underbar dag. Har fått göra det jag är allra bäst på, precis hela dagen. Ätit alltså. Fantastiskt!

wrecking Miley

Jag erkänner, jag gillar henne starkt. And also, she's one of the hottest women. Utan tvekan. SKITSNYGG.
Låten Wrecking Ball är dessutom sjukt bra. 
 
 
Jag erkänner också att hennes nya koncept blir lite too much, nästan patetiskt. Jag förstår att hon vill bryta sig fri från- och dekonstruera bilden vi alla har av henne som Hannah Montana. Jag har därför haft ett visst överseende för hennes överdrivet sexuella musikvideor, tungor och twerks osvosv. Jag har tänkt att hon medvetet överagerar för att provocera och nå målet som "oberoende" fortast möjligt.
Tills för ett par timmar sedan när jag läste ett inlägg om Miley på hej.blekk's blogg.
Det hon gör är feminism. I årtionden har kvinnor uppträtt på detta sätt i musikvideor, tillsammans med män. Miley gör exakt detsamma som tusentals kvinnor gjort förut, fast istället för att klänga på männen och framstå som deras sexobjekt - framstår hon som en självständig kvinna. Hennes sexuella agerande är självvalt. Media väljer att framföra henne som slampig och billig, när hon i själva verket bara är jävligt stark och självständig.
creds till Miley Cyrus!
 
 
 
 
här har jag suttit och skrivit ner ett inlägg om feminism och så skriver jag detta...: hur snygg är hon inte?!  hon är inte bara snygg, även vacker.
ber inte om ursäkt till er som tycker det är dum dubbelmoral men jag tycker faktiskt att man skall
få påstå att någon ser bra ut, så länge det inte blir sexistiskt. japp.

Brüüün

Tänkte bara stolt visa upp min bränna. Ni ser en ljus kant runt bikinitrosorna? Well... Så jävla blek var jag för mindre än en vecka sedan!


Cv från en förkyld

Är fortfarande sjuk. Fast idag skulle jag nog kalla mig förkyld mera. Har ingen feber liksom. Trots att jag fortfarande är sjuker måste jag ge mig ut ur min tillfriskningszon för att försöka skaffa mig lite jobb.
Ska dela ut lite CVn till olika klädaffärer i le city. Sen bums hem för att fortsätta mitt tillfrisknande!

Förkyld arbetssökare


Sjukchill

Så typiskt! Har gått och varit frisk som en nötkärna hela året(sedan jag blev frisk från min något långa och småallvarliga elaksjukdom). Fram tills nu när vi ska iväg! Har attackerats av en ondsint feber och en ordentligt infekterad, lömsk halsböld.
Sjukanmälde mig idag för att kurera mig. Mår bättre tack vare Ipren och Panodil, hihi. Stannar hemma imorgon också, lika bra. Vill ju inte smitta någon dam eller så. Inte bli sjukare till resan heller för den delen!

Oh well, en sjukbild på det. Stört mysigt ändå att bara glida runt i sköna kläder och få pyssla om sig själv!


RSS 2.0