Den där jävla katten...

Den där jävla Hallå Katten som finns överallt... Sjukt irriterande. Men inte i detta fall!!
Hittade jordens sötaste små frukttablettaskar på ica häromdagen. Att det var Hallå Katt på gjorde ingenting, det gjorde bara askarna ännu sötare :3 (shit, fattar inte att jag säger så...)

Det var sex små askar i förpackningen. Två "russin & äpple", två "aprikos & russin" och två med bara russin.

Vet inte om ni har tänkt på det men jag har väldigt korta fingrar. (och vääldigt knubbiga, men det hör inte hit)
Så, om dessa små askar bara når mig halvvägs upp längs fingret, förstår ni då hur små de är?! :') askarna alltså...


Alkohol, vad är det?

Ont om den substansen i mitt liv för tillfället. Medan alla andra springer runt och super ikväll (och alla andra kvällar) jobbar jag my ass of!


Påskelipåskis

Nu är mitt hår rent och jag luktar godare än vad jag gjort på länge!! >:) ...eftersom jag har min nya drömparfym också;)

Neu ska jag rulla min car mot påskmat, sen ska jag tillbaka till jobbet och jobba kvällen också!

Såhär kan man se ut när man ska äta påskmat, om man vill. Det vill jag!


"Smells like teen spirit"

...för att citera Nirvana.

Jag är expert på att tappa bort parfymer. Eller, är ganska bra på att slarva bort det mesta. Oftast glömmer jag saker hemma hos andra...
Det jag tröttnat mest på att tappa bort är mina goda parfymer. Varje gång jag köper en bra och god parfym försvinner den! Så jag får alltid använda mina tråkiga reservparfymer...Typ den där "Sweet Rose" för 40:- på H&M. Det är ju inte så kul! (luktar ganska gott though!)

Historien om mina två senaste parfymer:
Min favorit genom alla tider, den tappade min lillasyster i badrumsgolvet... RIP. Det var någon D&G-parfym. Har letat som en tok men inte kunnat hitta den i Sverige!! FÄÄCK!

Den allra senaste, Beyonce HEAT = spårlöst försvunnen. (Den dök dock upp idag...2late)

Köpte en ny parfym igår eftersom jag var trött på lukter jag inte tyckte om. HEAT tyckte jag var ganska god, men igår vet ni vad, så hittade jag Beyonces nya parfym. Midnight Heat. DEN VAR TUSEN GÅNGER BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN DOFT JAG KÄNT NÅGONSIN!!!
Så, vilken tur att alla parfymer försvinner för mig så jag fick chansen att hitta denna underbaring!!


En desto bättre sprint

Jag bloggar dåligt, men är en desto bättre sprint. Kom just in från en halvlyckad runda i skogen... Är ren jävla isgata så till en början gled jag mer än vad jag sprang och både armar och ben flaxade omkring.
Sedan kom jag på den briljanta idén att springa i djupsnön vid sidan om stigen. Då blev Amanda svettig.

Nu sitter jag i min lilla hall med dörren öppen och chillar med solen i ryggen. Samlar kraft för att ge mig in på att tvätta håret.


Stenhårt gympass

...eller? En rolig men väldigt ineffektiv tid på gymmet. Fast faktiskt, blev lite jobbigt där på slutet när vi tränade bål med egna kroppen. Är helt spagettig i magen nu!! Haha. Det var liksom jobbigt att växla när jag skulle köra hem tillochmed...

Nu ligger jag i ett bad, ska snart dra min kos till Flöde för att planera hennes 20årsfest, igen. Och äta kilovis med GOTT!

Happy workout face
(...happy workout mouth, kanske?)


Jag och Wilms myste i morse

Eftersom Jims är borta fick jag den stora äran att hålla Signe sällskap igår natt. När hon farit till jobbet låg jag och Wilma kvar och slöade en stund...>:)


Inte bara knäsvag

Att träna ben och kondition på gymmet igår och gå en långlångpromenad idag, det var inte så genomtänkt. Hade jag fått tänka en gång extra hade jag nog sovit ett par timmar istället mellan skolan och jobbet. Fick såklart längsta gåvarvet ikväll också!

För att se det från sen ljusa sidan, jag kommer sova otroligt gott i natt och få sjukt biffiga legs! OHYEAH!

Better go now, tanterna och farbröderna needs me!


That's me. Definitely


GangstaH

Skola 8-16 Jobb 16-21. Till och med hunnit med en omgång på gymmet.
Hur bär jag mig åt egentligen? Ja det är ju frågan.
Man måste nog vara gangsta' för att klara sånt.

Här står jag i spegeln på jobbtoan och gör ett tappert försök:


Vår

Solen kastar ut ett par sista strålar, vars sken stryker sig över husens taknockar. Längre ner på gatan gör sig doften av sommar väl påtaglig.

Allt just nu påminner mig om sommaren! Till och med förut när jag gick in hos en kund slog det emot mig som en vägg. En mjuk, varm och helt underbar vägg! Doften i det hemmet påminde mig om när jag var där väldigt mycket i somras. Oh, så sentimental jag blev och helt hetsig inför sommaren! Vill ha sommar NU!!!

Hetshetshets!!!


quote of the day♣


HAHA

Lite humor såhär innan jag somnar...


a first time thing

Might be the ever first time in my entire life I feel like this. For the first time I feel like i actually want to fall in love. I do actually want a boyfriend! Man, this is big. I feel like I want to care 'bout someone. It's a good thing. Now I know I'm ready when I get back from Australia in two years. Or maybe I'll find a hot surfer down under to marry. >:)
 
So, why am I writing in English? No idea. Sometimes I just get myself thinking, speaking and writing in another language. Mostly English. Sometimes it's Spanish but in just a few secs my thoughts get interrupted by the lack of vocabulary. Haha.

självdisciplin

 
Jag har fått en otrolig självdisciplin äntligen. Vet inte vad den trillat ner ifrån men det var väl på tiden kanske :D
Nu ska jag bli biff. Riktigt ordentligt jävla biffig. Eller nej... Men lite. Lite biffig.
 
Till och med hemma har jag självdisciplin när jag tränar. Det har jag inte haft förut! Herre lord vilken träningsvärk jag har från gårdagens träningspass här hemma. Körde en halvtimma på crosstrainern och lite hantlar och armhävningar n' shit. Kondition sist, som jag har lärt mig att man ska. haha
Hade ryckningar i magen i säkert två timmar efter jag var färdig. HE-HE


Come on baby, let's ride

Klockan ringde 6.15, ifall jag skulle få jobb. Fick jag det? NÄ. Det var väl skönt ändå kanske, så hinner jag få lite saker gjorda. Blev dock bokad för imorgon kväll. Det var ju typiskt. Vi som skulle ha våffelkväll! Är ju våffeldagen imorgon och då tänkte vi passa på att dra en av våra temakvällar.

Försöker få tag på Jesc mc Fesk men hon svarar inte, kanske inte alla som går upp före nio på en helg? Hoppas hon vaknar snart så vi kan åka och träna.
 
Skön morgonmusic

ben n' jerry •favoriter•


Frosseri

Varit och frossat i kakor och tårtor och Gud vet allt! Ett trevligt artonårsfirande för little Matildius.
Låter för jävla tråkigt att säga att ett kalas var "trevligt", men det var en bra sak! :-)

At the moment skattar jag högt åt filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Hur rolig som helst ju!!
Själv är jag också. Patetiskt. HAHAH

from today


Keelas workout

Några av er har säkert läst Keelas vanliga blogg. Nu för ett litet tag sedan startade hon även en träningsblogg och den är så sjukt bra och motiverande. Olagligt snygg är hon också!
 
Kika in genom att klicka på bilden, vettja!
 

brööööööööööst

Här springer jag fortfarande runt i träningskläder och vi ska vara borta om en timma. BRADÄR.
Tar mig väl ett bad nu då så jag blir en aning svettfri och hoppar i ett par rena byxor och ren tröja kanske? JAMENVISST. Sen ska vi på artonårskalas. Artonårskalas=fika & mat=nomminommi
 
Här har ni en bild på mina bröst. Iförda ett träningslinne. FUCK YÄ. Nu vet ni hur jag ser ut på överkroppen när jag tränar också.
 
 

instagrääm

• Ni följer mig väl på instagram, baberos? •
 
heter egao_ , som ni kan se

Nightie peepz. Yo. Osv...


FridayGr8day

Gick upp klockan sju imorse för att åka iväg med Helman till ridhuset. HAN GICK HUR BRA SOM HELST!! Det var på tiden att det gick lite bra för oss kände jag.

Direkt iväg efter det, TJOFF BARA på kalas. Sedan TJOFF BARA, till jobbet. Snart TJOFF BARA till Rockan. Cydonia spelar och Dennis fyller!

Men just nu... Sitter jag på jobbet och äter choklad...>:)


Födelsedag, birthday, cumpleanos

Idag fyller min söta och fantastiska lillasyster 5 år. Bygger koja och har picknick n' shit. YEAH!

gullunge♥


Frukost är, utan tvekan, det bästa på hela dagen!

Då kan man ju undra om jag lever väldigt tråkiga och ovärda dagar, eller om jag bara är helt frälst på frukost. Garanterat det sistnämnda. FRUKOST ÄR SÅ GOTT OCH MYSIGT!!!

Kesella med nedrörda blåbär och jordens godaste nöt- och russinfyllda bröd. Med äjvocäjdo på!
NOMMIENOMMIE


Skitbil

Nu kan ingen påstå att jag har en skitig bil längre i alla fall! Lyxade till och med till'et med en sprillans melondoftgran!

...hade jag ens behövt märka bilderna med "före" och "efter"?


then you stick your middle finger in the air say "screw it"!


Är det bara jag som tycker att avokados är himla fina?

Jordens godaste kvällsmat typ. Kokt majskolv, avokado och en quornburgare. nommienommie.
Har inte ätit majskolv på år och dar!!! Det är ju så otroligt gott!! Och inte det minsta svårt att göra. Bara lägga i kastrullen typ...


Frisk som en nötkärna, äntligen!

Rajt naow slutar jag skolan efter ett idrottspass med mattrugby n' stuff. KÖTTIGT VÄRRE! Helt blodig och öm.
Nu åker jag och Jesc och gymmar. FAN ÄNTLIGEN!!! Yääää.

Lagom röd i nyllet!


Kärlek/Erotik, whatever u wanna call it


planerar inför the adventure of my life.

 
Jag är inte så bra på matte och insåg nu när jag lade upp bilden att jag gjort en felkalkyl, men vad gör det om hundra år? Jag har den riktiga och rätta uträkningen i ett riktigt block, DET är huvudsaken. YÄ.
 

studentpjucks

Har hittat ett par söta skor, nu är det bara en klänning som fattas.........
HALF WAY THERE!
 
Ganska fjolliga though, men jag vill ha någon utmärkande färg på skorna eftersom klänningen ska vara helt pissigt vit. Blir så tråkigt med vita/svarta/bruna skor till då. Även om jag själv hade valt brunt i vanliga fall. Men detta mina vänner, är inget vanligt fall. FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, har hört att man ska vara lite fin då. Och mintgrön är ju en fin färg... :)

so not my ordinary taste though

SKITSAMMA, det här äger

living beauty♠

"It doesn’t make sense to call ourselves ugly, because we don’t really see ourselves. We don’t watch ourselves sleeping in bed, curled up and silent with chests rising and falling with our own rhythm. We don’t see ourselves reading a book, eyes fluttering and glowing. You don’t see yourself looking at someone with love and care inside your heart. There’s no mirror in your way when you’re laughing and smiling and happiness is leaking out of you. You would know exactly how bright and beautiful you are if you saw yourself in the moments where you are truly yourself."

straight from ma' webcam

sucky sucky quality. men vad gör det? tänkte bara visa hur sliten jag är. FAN INTE OKEJ. 
 
nu ska jag äta mina kesoplättar och gå och lägga mig....... HEIDO KÅMPIZAR.

Om Håkan Hellström

So.... Jag är ingen av dessa Håkanbabes som i hela min tonår varit besatt av Håkan Hellström. Inte heller någon av dessa som blivit besatt på senare dar. Jag är faktiskt inte besatt av honom över huvud taget. Det är först nu de senaste två åren jag lyssnat och faktiskt uppskattat hans musik.
MEN, det var inte förrän i torsdags jag påverkades så starkt att jag blev knäsvag. Hans senaste låt "Det kommer aldrig va över för mig" gör mig helt sentimental. Redan första gången jag hörde den föll jag pladask men den fortsätter att växa sig starkare för varje gång jag hör den. När jag dessutom såg musikvideon i fredags blev jag helt speechless!!! Samspelet mellan hans ord och bilderna i videon är fantastiskt och väcker sådana känslor! 
HOLY JESUS , jag hoppas hela hans skiva kommer vara såhär bra!!!
  

Enbart för att citera bästa Uggla

"Men vill du ha en genomgång i närlek,
så kan jag ge dig fysisk kärlek."


En är snygg och en annan är snäll

Efter helgens hingstpremiering kan jag konstatera att precis så är det.
Helman är galet snygg, men för jävla jobbig. Skenar i uteridningen, försöker kasta av mig i paddocken och stegrar i körningen. TROTS det var han en av de bättre vid körprovet. Vart är världen på väg?!

Den andra är snäll som sagt. Den andra är alltså världens snällaste och lugnaste Gutta som beter sig som en erfaren gammal märr, som vanligt. Han har en buk som tio dräktiga ston också men ACK så söt han är!

Livet som hästskötare är för jävla slitsamt så jag är trött som en...... BJÖRN I IDE!! (DÅ är man trött!!!!!) Så, med det går jag och lägger mig. Måste också säga att jag har haft en JÄTTEROLIG helg, och visa några bilder på läckraste läckerbiten.


Team Emmetorp

Känns lite larvigt men shit, how cool isn't this?! Vi har likadana jackor alla tre. Ellen också, men hon är ju inte här, så hon fick inte inviga den riktigt än... Sen kommer vi vara fantastic4 - Team Emmetorp allihop!! YÄY.

As awesome as it gets. Med "likadana" så menar jag verkligen LIKADANA. För alla fyra har mitt namn på.


Första gången sedan förra helgen

Först idag kom jag upp på hästryggen igen sedan förra helgens lilla olycka. Fick dock avbryta lektionen imorse lite tidigare på grund av att höften inte klarade mer.
Red Helman i eftermiddags också när jag kom fram hit, då hade kroppen återhämtat sig lite. Haha
Gick väldigt bra! Han gjorde en rad frenetiska försök att kasta av mig dock. Efter en stund lugnade han sig och gick jättefint!

Fina hezten då


Tackar Gud för gpsen

Har idag kört hela vägen till Skövde, SJÄLV. Med mitt orienteringssinne är det faktiskt en rejäl framgång. Fuskade dock med gps. Tur var väl det kanske...:-)

Fin dekoration jag har hänger i backspegeln, haa?


Det bästa med studenten

Att "slippa" skolan blir inte det bästa med studenten, för faktum är att jag trivs där. Självklart kommer jag känna en lättnad i att slippa prestera på både jobb och skola. Att slippa sträva efter högsta betyg och omdöme. Jag saknar att ha en fritid. Tid utan skola, utan jobb, utan hemtentor och hemuppgifter. Det är ont om sånt nu.
Trots att jag kan sakna fritiden nu är jag väl medveten om att jag kommer sakna skolan lika mycket.
Just nu, och just i höst, kommer den saknaden antagligen inte att göra sig det minsta påmind.
Den enda längtan jag känner är längtan efter mina drömmars land. Längtan efter att få uppleva Australien igen och denna gång PÅ RIKTIGT. Vara en del av det jag tidigare bara sett ur en turists ögon.

Det bästa med studenten är inte att skolan är slut, det bästa med studenten är möjligheterna den ger mig. Möjligheterna att leva ut mina drömmar och testa livet på riktigt.


Gjorde min gårdag till en fantastisk dag!

Jag måste såklart få visa upp denna lilla skönhet! Det vackraste är väl symboliken i den lilla mössan. FÖR ALLDELES SNART TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!


2 good 2 b true!!!!!!!

Doesn't this look almost too tasty? What if I say it's also HEALTHY?! IT IS!! AHMAGHAAAD TO GOOD TO BE TRUEEEEEE!!!!

Bananplättar med vaniljkesella, mango och kiwi


Inte alltför kasst i melodifestivalen i år

I år tycker jag det var en del bra låtar med i melodifestivalen!
Det som drar ner dem är just det faktum att det är en melodifestivallåt
Den stämpeln kan förstöra så mycket... Förut har jag varit världens anti-melodifestivalen-tönt! Men nu har jag insett att det kan finnas bra låtar även där.
T.ex. denna! Så bra så jag blir varm i hela kroppen. Världens myspysargosarlåt.
 
 

"and why are they shirtless some of them?!"

Jag bara älskar dessa "Kids react to..."-klipp.
Så söt tjej på 2.12 , "and why are the shirtless some of them?!" hahaha

One more of those outfit inserts

När min lillasyster är borta passar jag på att låna hennes spegel...>:)

Egentligen... Tycker jag det är så sjukt fult när människor tar bilder på sig själva i spegeln! Nu på senare tid har jag dock börjat förstå detta... DET ÄR JU SÅ HIMLA SMIDIGT! Mycket enklare att få med sig själv på bilden istället för att få med väggen bakom!

Tröja-Gina Tricot | Halsband-Second hand | Halsduk-Gina Tricot | + random svarta tights
Simpelt, väldigt skönt och inte alltför fult!


När man är invalid och lidande...

Ligger här i soffan med Vince på magen och Vera vid armen. Såhär mysigt får man bara ha det når man är skadad. :3


Obsessed


Orörlig

Har legat orörlig i soffan hela kvällen, i den enda position som fungerar. Hjärnskakning, uppskrapad vänsterhöft, svullen och dödligt smärtande högerhöft, trasigt vänsterknä. Glömde jag något?
Nej. Bara mitt uppskrapade ansikte och svullna öga.


Tappad på blod

Igår efter ett ganska småhårt kick- och boxpass på idrotten blev jag riktigt jävla dålig med andningssvårigheter, yrsel och timmar av hosta. Idag är jag en aning bättre, nästan helt återställd.
Det är inte det enda felet på mig, har varit full av smärta och besvär sista tiden men idag har jag i alla fall blivit tappad på blod! Hoppas att de hittar någon ful basilusk som de sedan kan utrota! >:)

Tolv rör tror jag vi fyllde...


quote of the day ♣


Delar säng

Den lilla prinsessan får sova lyxigt inatt.


bästa, finaste Lars


Äter som en häst

Provade quornbullar idag, djupfrysta som man bara steker. Det luktade ju himmelskt, även när det var fryst, men jag tycker det är hemsk med mjuk quorn. Då känns det som att äta en lever typ....
Så till nästa gång får jag dela bullarna i fyra delar och steka, haha - bebis!


workout

hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar .... (x1000) att vara sjuk och aldrig bli frisk!!
Jag vill verkligen verkligen verkligen verkligen.... (x1000) träna.
Det var längesen jag var sjuk men nu har jag gått i flera veckor och varit förkyld. Därför kan jag aldrig komma igång att börja träna igen, för jag vill vänta tills jag är helt frisk så jag inte hålls och blir småsjuk hela tiden så som det var för ett tag sedan. MEN, om jag inte blir frisk snart - kommer jag att börja träna ändå.
CUZ' THIS IS KILLIN' ME!!!!
 
Jag vill svettas, jag vill känna musklerna värka, jag vill riktigt höra min puls och se en utveckling. Bli stark. Få tillbaka mina muskler.

HEJ

x_LgIq on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif


sovmorgon

Drar en så kallad sovmorgon eftersom jag är ledig från både jobb och skola idag. Sovmorgon för mig innebär att sova till 8 och sedan chilla runt hemma. Har sprungit runt halvnaken här en stund men landade visst i sängen igen! När vi har myst klart, Wilma och jag, ska jag göra a whole lot of skoluppgifter och sedan åka hem för att rida n' stuff.
 
 
Det tråkigaste just nu är att det blir så dålig kvalité på cambilder...

Lika a ghost


- need to feel the heat

I need to learn how to surf, I need to feel the sun touching my skin,
I need Australia.♣
 
 

 
 

Ny header, äntligen!

Nu är den nya headern äntligen uppe! WOH. 
Om ni inte kan se den får ni trycka F11. 
 
 

Part of today's outfit

Mobilbilder är tröttsamt, jag vet. Har tyvärr fortfarande ingen tillgång till internet annat än i telefonen.

Halsbandet är second hand, skjortan är en avklippt skjorta jag fått av Signe och handduken ni ser i bakgrunden är MIN med MITT NAMN PÅ!


Nothing beats the feeling of having a clean bed and being all freshly showered!


Snart är det dags att byta ut vinterjackan för nu är det vår!


Uppe med tuppen

Sitter vid köksbordet, nyduschad och nymättad. Hörde pensionärsklockorna ringa igår när jag stannade hemma och såg på melodifestivalen och somnade strax därefter. Hahah
I alla fall slipper jag ju vara bakis idag! Jag och mormor ska åka till Söderköping för att kolla på mönster till min balklänning som hon ska sy :-)

Såhär vill jag att den ska se ut, fast vinröd. Självklart kommer det inte gå att få den likadan, men ska försöka hitta ett liknande mönster. :-)
Yeeeeeeea


Ny header på Geeee

Eftersom jag stannade hemma idag istället för att följa med alla andra ut så har jag hunnit med flera avsnitt SOA, gjort en ny header och sett på melodifestivalen. Tyvärrrr, så har jag inget internet atm så headern kommer inte upp förrän imorn eller på måndag! Well, well.


Nästan som tacos

Soyaprotein, avokado, gurka, majs, kesella och sweetchili-sås. En skål med beans+kesella. Inte nog med att jag har en tallrik med fantastisk mat framför mig, JAG HAR TVÅ TALLRIKAR MED GOTT!!!
Nej, det var inte det jag tänkte... Jag tänkte säga att jag har en tv med världens snyggaste Charlie Hunnam i världens bästa serie framför mig. Skönt lördagshäng.


En Nilskväll

Vi har haft en soffhängskväll. Det innefattade tacos, gladiatorer, skräckfilm, dreadretouch och allmänt häng. Nu ska vi sOva.

Sleep tight homies.


4 they who cares - TODAY'S OUTFIT

Värt att tillägga: Tjocktröjan hade jag egentligen bara under jackan, punkt


RSS 2.0