Recept: Pastaroulader

Detta är en superenkel och supergod maträtt som ger en liten känsla av lyx mitt i vardagen.

Det du behöver är: Färska lasagneplattor, Philadelphiaost, tomatsås och mozzarellaost. Sedan är det bara låta fantasin flöda och fylla rullarna med vad man vill!

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Bred på philadelphian på pastaplattan
3. Alternativ till fyllning: skinka och zucchini. Det hade jag i rullarna till min familj. Själv hade jag pesto, tomat, grön oliv, och i vissa även quornfärs & kidneybönor.
4. Rulla ihop plattan på korten (inte på längden alltså), så att den blir kort och tjock istället för lång och smal.
5. Häll på tomatsås och strö över mozarellan.
6. Ställ 20 minuter i ugnen.

KLART!


Färdig måltid, pastaroulader

Kommer recept senare ikväll :)


Who's up to makin pasta roulades?

I AM I AM!!!


Fina Helman

Tog in Helman för en lång rykt och promenad i det superperfekta vårvädret.


Here it is, my ever first kesoplätt

(glupsk som jag är har jag redan smakat och den var suuupergod!)
Dessa små rackare ska sedan få äran att serveras tillsammans med kanelstekta äppelklyftor!:-)


Vackra värld

Vet att man inte får hålla på med mobilen medan man kör bil.... Men jag var tvungen att föreviga denna fina vårhimmel. Sedan att kvalitén blev skit, det har ingen roll!


Takin' farewell of Tuesday

Ma left eye's eyeliner looks all fucked up. But I promise, it wasn't that bad...


Varit i Linköping och vänt

Åkte till Biltema med Nils idag på cirka en och en halv timma, pga felkörningar, bara för att inse att FMsändaren jag skulle ha hade utgått ur sortimentet. FÄÄÄCK.
En ständigt upprepad fras av mig som körde "jag vänder då".
Man skulle alltså kunna säga att vi varit i Linköping och vänt idag.
 
Tur att de har andra värda butiker i Linköping så som Hööks och Carlings så jag kunde köpa mig en säkerhetsväst, en jeansväst och ett linne. WOH.
Och faktiskt, så köpte jag en annan FMsändare på TeknikMagasinet istället, som dessutom var ännu bättre än den jag tänkt mig!! Så, nu kan jag lyssna på Spotify i bilen.
 
Jag köpte en jeansväst som sagt, mörkt grå med nitar på ryggen som bildar formen av ett kors, som ni kan se. Köpte också detta döööösnygga linne. 

Saturday night

Don't really know what I'm up to but still...


tillfällig header

Efter att ha haft samma header i typ två år kände jag att det var dags för en förändring. När jag vill ha förändring vill jag har förändring NU. Därför fick det bli en mycket ful och mycket tillfällig header. Snart ska det bli fint, jag lovar :)

lite fattigare, lite lyckligare


Farväl, Lilla Blå

Har tagit ordentligt farväl av Lilla Blå som tjänat mig troget i några månader. Men jag hoppas att en grön bil också tjänar troget!
Kan nu kalla mig stolt bmw-ägare.


drömbutik

Har hittat vääärldens mysigaste lilla butik. De har allt man kan drömma om! typ... Fast jag har inte varit där... Men de har en hemsida där jag kollat runt lite och tänkte beställa. Smidigare än att åka till Eskilstuna, haha.
De har massa mysiga saker som rökelser, pendlar, drömfångare, skyddsänglar och annat fint!
 

Vinkväll

Genast blev dagen bättre! Vi for på vinkväll.


Ungefär såhär kände jag imorse, men det börjar släppa nu. Snart.


Utökat pass

Skulle ju bara jobbat till 10 idag. Trots att jag  tyckte det kändes lite ovärt att gå upp halv6 för att jobba i tre futtiga timmar så tänkte jag ändå att det skulle bli otroligt skönt att komma hem tidigt och hinna med allt jag måste göra. Självklart tog jag inte med mig någon matlåda heller. 
Då tyckte någon på vikariepoolen att det var roligt att jävlas med mig så... 9.15 blev jag bokad att börja ett nytt pass på en annan enhet mellan tiderna 10-16. Bara att fara dit då!
 
Är heeelt slut fanemej! Därför har jag bytt om till myspysar kläder. :3
 

Amerikanska pannkakor till tonerna av Dropkick

Visst reagerade jag när jag läste 5 dl mjöl i receptet till 1 portion American Pancakes men jag gjorde som det stod... 
Och nu står jag här med ett helt fat pannkakor.

Vår fruktkväll som bestod av så mycket mer än bara frukt

Är hemma redan och ligger i sängen med Vince. Ska ju upp och jobba imorn tidigt!
Vi såg på Sinister, som var en stor besvikelse. Jag gillar bättre realistisk skräck, denna var alldeles för ologisk. Det var många saker som saknade förklaringar och det tar bort känslan av att det faktiskt skulle kunna hända. Orphan, det är en fullständigt perfekt film om man vill uppnå en obehaglig, krypande och panikig känsla!
Bettan brukar alltid skita ut tarmarna när man ser på skräckfilm men denna gång kom inte ens en liten fis...

I allafall, tröck i oss allt det ni ser på bilden under här + vaniljglass, hard topping choklad, mango, chips, geléhjärtan, med mera och så vidare osvosv..
En toppenkväll med roligaste pinglorna i världen!


En repostad bild på min vackra mamma


Inte nog med att jag är försenad...

Slutade jobbet 15.30, åkte hem och körde häst, duschade och åkte sedan till mitt andra hem. Klockan fem skulle vi först ses hos Jessica men det ändrade vi till klocan sex som tur är. ÄNDÅ ÄR JAG FÖRSENAD?! 
Nu sitter jag i mitt andra hem ute i Hällestad och äter för det har jag inte gjort sedan klockan 11 på jobbet. Ingen ordning på något!
Ska i alla fall fara iväg på frukt- och filmkväll hos Jessica med superpinglorna. Därför tänkte jag när jag var i mitt första hem, där min kamera är för tillfället, att den har ju inte varit med på äventyr på länge så den blir ju kul att ta med!
MEN, inte nog med att jag kommer bli försenad, jag glömde kameran också.
ack ack ack.
(är dock van att vara både försenad och glömma saker)

planering för helgen

Min, än sålänge, ganska slappa planering. GÖTT GÖTT med en ganska öppen helg :)
 

quote of the day♣


Nyttiga chokladkakor

I'M BACK ON TRACK!!
Efter att inte ha varit mig själv riktigt i ett par veckor när jag legat i influensa och varit lite småsjuk så är jag äntligen mitt hurtiga jag igen! Jag mår inte bra av att ligga still, det är slöseri av tid! Äntligen har jag haft en dag fullspäckad med jobb 7-16, kortvisit hos Signe, ärenden, bakning, matlagning och fler bestyr. Jag mår bra av att ha fullt upp, så länge jag hinner med att ha roligt också. Och roligt ska jag ha imorgon kväll! Och på fredag kväll. Och lördag kväll.
 
Detta är mina relativt nyttiga chokladkakor, som egentligen skulle vara lite sega inuti och krispiga på ytan, men blev lite mjukare på grund av att jag gjorde dem ännu nyttigare än vad de redan ska vara. Inget mjöl och inget strösocker!
nomnomnom

Min snygga vän, Nils

Spökade för lite barn igår, som vanligt.

Hello there, hot stuff


Kvällsgott

Eftersom klockan var så pass mycket blev det ingen matmat, bara lite mysmat. :)

Keso, kiwi, ägg och tomat. GOTTRÅ!


Mat, finally

Jag berättade ju för ett tag sen att jag opererat mig (tagit bort en knöl bara) och det snittet har gått upp nu så jag har varit på sjukan denna eftermiddag för att visa upp och "åtgärda" det. Därför har jag fått gå flera långa timmar utan mat i magisen, så nu satt det fint med mat!

Vegetariska vårrullar, stekt aubergine, kesella och tomatoes. Sweet chili-sås på det såklart!


Häst och släde

Igår


Preparing for a day outside

Jag är väl medveten om att jag har världens stökigaste hall/vardagsrum atm och filten hänger där för att jag är en ljusskygg jävel. Nej, jag vill bara inte vakna av ljuset på morgonen, that's it.



Verapurr ♠

 
Eftersom jag sitter här och plågas med slit och kam i håret, tittar jag på bilder där jag var lycklig och olidande. Gamla goa tider, tiderna i förrgår. Det var bra tider. 
 
Ungefär såhär ser det ut nu när Signe kammat upp mina dreads, fast inte riktigt lika mörkt som kameran på datorn försöker få er att tro....

"mitt hår är faktiskt ett heldagsjobb"...

... som Bob i Damöb hade sjungit just nu. 
För idag sätter vi igång renoveringen av mitt hår. YAY!
Nu först ska jag och Ella åka hem härifrån och få lite saker gjorda även denna dag, sedan ska Signe hjälpa mig med renoveringen. 
 
ser en aning tjurig ut, don´t aj? eller lätt skrämd kanske?
därför passar denna bilden bra, för jag är lite lätt skrämd över vad som komma skall. jag vet att det inte kommer vara helt smärtfritt...

Bättre än Hunnam


Jag, Ella och Wilmis

Inatt skulle vi vara själva hemma jag och Wilma, men jag tog med min syster hit. Så det blir jag, syrran och kissemiss. Signe och Jimmy är på dansbandskväll men jag var för sjuk för att följa med. Vad blir man då? Kattvakt.
Jag misstänker att de planerat detta länge och väl för det var stökigare än någonsin här hemma, och självklart blev jag tvungen att sätta igång att städa direkt när jag kom innanför dörren. Klarar inte riktigt av gamla tallrikar, matrester och godispapper utspritt i kök och vardagsrum........ SÅ nu är det relativt fräscht här :D
 
min snygga syster

 

Resultatet

Blev inte så fint som på förpackningen, frostingen hann att stelna så dekoreringen rullade bara av. :( Men det löste jag med lite våld :)


Baka med fusk

Köpte en cupcakemix förut, tänkte prova på att fuskbaka! Har hört att den ska vara god :) Köpte även vit choklad att lägga i mitten av kakan och söta hjärtan att ha uppepå. Får se hur det kommer smaka, än så länge kan jag säga att smeten var över förväntan god! Heh...


Vince

Om han är söt nu, vad var han inte då i Oktober?!


SMÅ BRÖST ÄR FINT!!!!!!

Ser på Plastikkirurgerna. Jag blir så fruktansvärt irriterad när människor kommer med hela och fullt fungerande kroppsdelar och uttrycker sitt missnöje över dem för att få igenom denna operation. Jag vet att jag inte har någon rätt att känna den irritationen, komplex är skitjobbigt jag vet. Men jag har faktiskt väldigt svårt att förstå just detta. Vad är det för fel med ett par små brön?! Det är ju så fint! När man har stora bröst och ska ha tillexempel en lös tröja på sig - då ser man jättestor och klumpig ut. Man ser så liten och nätt ut i små bröst. GOD PEOPLE, var nöjda med det ni fått så länge det klarar av att fylla sin funktion.:D
Detta är vackert:


Att vara sjuk har ibland sina fördelar

När jag inte längre är så sjuk att jag tror jag ska avlida, kan jag faktiskt njuta av detta...:)


quote of the day♣


Hästkött från Findus

 
Detta inlägg är tidsinställt och när det kommer upp är det alla♥dag och min mammas födelsedag, tjihu!
Anledningen till att texten blev så ful och konstig är hemlig >:) Nej, jag skrev i Gimp, därför blev den ful. Hemligheten avslöjad!

-klasskampen

Idag är det klasskampen, något som alla treor ställer upp i klassvis. Det går ut på att göra ett kickassframträdande till en låt eller flera. Kind of...
Vi började arbeta på detta förra veckan men nu har ju jag varit sjuk hela denna vecka, och är fortfarande. Sååå... Jag kan inte vara med, MEN jag ska samla ihop alla mina krafter och åka för att heja på min kickass-klass. 
 
en outfitbild på det!
svarta jeans och svart "nästan-magtröja" med tryck. 

quote of the day♣


världens sötaste Vera och Vince


quote of the day♣


Alla hjärtans dag för oss ensamma jävlar


Step Up

Länge sedan jag såg den filmen, om man bortser från idag. Hade nästan glömt hur bra den är! Och den mannen alltså.............. Finns det någon sexigare än Channing Tatum? That smile, that body and those moves!! Smälter inombords....
Om jag inte hade slutat med dans när jag var liten, hade jag också kickat ass nu då? Om jag fick välja en talang så skulle jag lätt välja att kunna dansa!
Se bara... 

quote of the day


isglass, den bästa medicinen


semlans dag

I flera veckor har jag sett fram emot denna dag, tillochmed ritat en fet semla i min kalender och ringat in detta datum! Jag har tjatat på alla mina kompisar att vi ska frossa i semlor idag. ÄR INTE LIVET BRA ORÄTTVIST?! Här sitter jag och är så sjuk att jag tror jag ska avlida. På självaste fettisdagen....
 
Jag hoppas att mamma kan komma hem med lite semlor, då skulle jag bli lycklig.... :3
 

Kom och klappa på mig

Nej faktiskt så behöver jag ingen klapp. Har det nog så bra man bara kan ha det här i soffan framför SOA med Majsan på magen. Trots mina 39 febergrader, en hosta som tar andan ur mig och har sönder mina lungor, en bergochdalbana av köld och svett. Det är mysigt att vara sjuk så länge man har panodil kroppen. :)


Vilka är egentligen ägarna till dessa vackra rum?


Myser till'et

Ett hemskt virus har hoppat på mig, det drog med sig feber och hostar sönder mina lungor. Åkte trots det till min bästa finaste Signe och det kunde inte ha blivit bättre! Har ätit sallad och nu festar vi på chips, godis och te framför Django. En sann myspyssöndag!


Jag tycker synd om dem

Jag tycker synd om dem som saknar förmågan att njuta av det lilla, synd om dem som slukats av livets baksidor och fastnat där. Om du inte ser annat än mörker och tycker livet är skit så fokuserar du på fel saker. Ingen kan säga att det inte finns något positivt i vardagen, för det gör det - för alla! Vissa har omgetts av mer negativt än andra, men jag tror att man i många fall hamnar i den sitsen av en anledning orsakad av en själv. Vilket innebär att man också kan ta sig ur den själv. Det är bara att blunda med det ögat som ser negativt, och öppna det positiva ögat. Liksom :-) 
Jag älskar inte livet för att allt flyter på för mig, mitt liv har också baksidor, men jag väljer att inte lägga så mycket energi på dem. 
 
Det här med att glädjas åt det lilla.
Idag när jag skulle gå hem från mammas jobb var det pisskallt ute men jag knnäppte jackan och tog på mig mina fluffiga supervarma vantar. Då bev jag så himla glad att jag hade de där fluffiga supervarma vantarna att jag gick med ett leende hela vägen hem. 
 

Det är sjukt hur bra mat smakar när man är bakis

Inte för att jag känner av den där klassiska bakis-känslan med huvudvärk, illamående och brutal seghet. Det gör jag faktiskt aldrig. Är lika pigg och glad som alltid men har en aptit som är tjugo tusen gånger större än vanligtvis. Då snackar vi en aptit fyrtio tusen gånger större än alla andras. Det är manligt. 
 
Just nu äter jag jordgubbar. Fast frysta jordgubbar. Som jag har tinat såklart. De är smokey hot actually.

Tågets avkopplande sfär

Har inte åkt tåg på snart ett år och idag när jag gör det så är det lyxtåg, glad jag blev! Haha
Jag vet hur jobbigt jag tyckte det var att behöva göra denna resa flera gånger i månaden för att träffa min pojkvän, det var så tråkigt och så segt och nä inte kul alls! Nu däremot, finner jag detta riktigt avkopplande och önskar att jag hade en längre resa än 24 minuter att se fram emot.


tonight, tonight


Värmer upp

Om man startar dagen bra, så slutar den oftast bra - vi får väl hoppas att det är så idag också! Inledde dagen med ett långt bad och ansiktsmask. GÖTTRÅ! Nu är vi påväg till le K-holm where the party is. För att värma upp ytterligare spräcker vi högtalarna med Markoolio. FETT!

Jag insåg lite för sent att jag opererade mig i torsdags och inte får bada ännu.... Men vad är det värsta som kan hända? Att ryggen ruttnar och faller av. JAJA, det var sköt iallafall.


PARTYLÖRDAG

Idag är det partylördag. KALASKULVERKLIGEN!
Lite glamglam på det!

Tossiga katter

Jag kastade en plastpåse i fåtöljen och ett par sekunder senare när jag tittar dit så har båda kattungarna lagt sig i påsen. CUTEASSMOTHERFUCKERS.


Pitch Perfect

 
Vi såg alltså filmen Pitch Perfect. SÅ HIMLA ROLIG! En typisk gladfilm. Den har allt för att man ska bli glad i flera dagar framöver: lots of lots of musik och dans, klockrena kommentarer och Rebel Wilson. Hon lyser upp hela filmen!! Så störtskön! Jämt! I alla filmer! Här spelade hon Fat Amy som hon kallar sig själv, "so twig bitches like you won't call me that".
Det är lite klassisk chick flick-känsla över filmen med college och kärlek osvosv men Rebel Wilson gör den SÅ mycket roligare än en vanlig chick flick. Dessutom, om det inte är thriller eller skräck så älskar jag filmer med mycket sång och dans!
 
Jag har ofta svårt att se på film, om det inte är på bio, för jag blir så in i helvetes rastlös. Trots det skulle jag nog klara av att se denna hemma.
DET är ett bra betyg!! 
Kan självklart inte bara ge creds. Det dåliga med filmen var att jag blev så avis. Jag vill också kunna sjunga...
 
 
 
 
FAT AMY♥
 
 
 
 

SKÅL

Nyligen hemkommen från biogoset. För jäkla bra med bio hörrni. JAG ÄLSKAR ATT GÅ PÅ BIO. Kommer strax upp en minirecension om filmen vi såg.
Har betalat ett par räkningar och hoppat i mina mjukisbyxor så nu ska jag bara glida resten av kvällen och natten. Njuta av att ha sovmorgon imorgon. Tänker inte jobba at all denna helg! 
Chillar med te och bästa kent i kökssoffan. Snäppet bättre än bio tror jag. 
 
cheers.

Hej kåmpizar nu åker jag på bio


Hål i huden

En gång i tiden, när jag var sisådär fjorton år gammal, så trodde jag att jag alltid skulle vilja ha en läppiercing. Jag trodde fel... Vad gör det om hundra år? INGENTINGFAN! Jag tyckte mycket om den back then så det var värt ett evigt hål i min fasad! :>


Värmeljusen vinner över kvällens dunkel

Sitter här i skenet av några värmeljus och tillverkar mina egna bindis, TJOHO! Detta sker till tonerna av Kents låt 747 på repeat. Fantastiskt. IMORN ÄR DET KIND OF HELG!!!


Ingen direkt linslus

Idag har jag invigt min nya sminkpalett och försökt att få Vince att fastna på bild tillsammans med mig. Detta var det närmsta jag kom...


Vince♥

Vår charmigaste och mysigaste kattunge (som snart inte kan kallas "kattunge" längre) Vince.

Ullaredsköp

Har visat upp alla mina köp för min goa syster, så varför inte visa upp allt för er också?
 
 
 
OBS! Katten och Systern är ej köpta på Ullared!!!!!
ridtermobyxor, bandou-behå x 3, nagellack x 10, trosor x 11, halsband, ring, armband x2, ögonskuggspensel, foundationpensel, ögonskuggspalett, bodybutter x2, minipluttväska, stor väska, necessär x2, bb-cream, muffinformar x2, eyeliner x 2, strumpor x5, nagelfilar, parfym, strumpbyxor x 4676962637699567 (typ), ansiktsmasker, sminkborttagningsmedel, nagellacksborttagningsmedel, supermysig temugg, ljuslyktor x2, prydnadskuddar x2, tavla, hylla, hoodtröja, tshirtar, jacka-som-jag-ska-klippa-av-till-väst, osvosv. Minns faktiskt inte allt jag köpte och det var inte det lättaste att urskilja allt på bilderna. Lampskärmen är i alla fall till Signe!

OCH tavlan, kuddarna och hyllan kommer jag att visa i ett senare inlägg. De har ett för högt värde för att visas i samma bild som allt skit! Är verkligen heeeeelnöjd med allt. Speciellt tavlan och kuddarna!

olyckligtvis

Slutade skolan halv två men kom inte hem förrän halv tre, how come? Det var jordens kö på vägen hem på grund av någon trafikolycka. Ingen trafik kunde släppas förbi från något håll, det var en stor brandbil, två pikébrandbilar, två ambulanser och två polisbilar. Konstigt nog var det en singelolycka där ingen ansågs vara mer än lindrigt skadade. VARFÖR TOG DET DÅ SÅDAN TID?! Kan man ju undra. Men äsch, hem kom jag ju i alla fall :-)
 
 
Bild från olyckan stulen från Folkbladets hemsida.

Sju timmars promenad

Från 10-18 var vi inne på Ge-Kås. Förutom den timman vi satt och åt, lunkade vi runt där inne. Ni kanske kan ana hur ont jag har i mina knän, vader och hälar, SICKT!

Jag som så hiiimla länge trott att de inte har några värda kläder där, och så går jag därifrån med 50% kläder! Mer sickt: bara 20% inredningsprylar och resten kosmetika/accessoarer. Jag som tänkte satsa på inredningen?! Det blir nästa gång! :-)

Sitter i bilen påväg hem. Bilder från vår lilla mini-mitt-i-veckan-semester:


favoritmamman

Min mamma är nog den bästa mamman man kan ha. Jag är stensäker! Hon är så glad och sprallig. Typ som jag fast ännu spralligare. Hon är helt fantastisk på alla vis! Så påhittig och spontan. Så himla mysig också! OH HON ÄR BÄST!!
Igårkväll bokade hon boende i Ullared så vi åker dit nu, och imorn ska vi bränna pengar på Ge-Kås. De har så roliga inredningsprylar där så det kryper i mig vid tanken!
CIAO.♣

Ibland måste man utstå äcklig mat, helt enkelt

I flera dagar har jag planerat att äta spenat, men det krävs mod, för ibland är det bara så himla äckligt inte gott.
Då kan man ju fråga sig... Varför äter jag då detta? Jo men det är ju så otroligt nyttigt!! Man blir ju stor och stark om man äter spenat, har ni väl hört?
Till spenaten åt jag ägg och potatiskroketter. 

Såhär såg jag ut när jag åt spenat. Detta är inte mitt gillar-face
 
 
Men däremot när jag äter ägg, då kommer mitt gillar-face fram, för jag äääälskar ägg.
Ni ser väl hur jag riktigt njuter?
 
 
Nu kommer jag bli stor och stark som Karl-Alfred...

dark brows

Nyfärgade eyebrows, känns göttttt. Ser lite småkonstigt ut när man är mascaralös dock. Sååå, jag lär väl få gå runt och se lite småkonstig ut ett tag, för smink är liksom inte min grej längre... Hey, när var det min grej sist förresten?? 
Jo men visst kan jag väl lyxa till'et med lite smink ibland, det händer ju faktiskt! 

hemlighetsmakande

Här sitter jag och Signe i köket och dricker te, lyssnar på musik och jobbar med hemligheter inför vår gemensamma bloggidé. Ni ser ju bara.....  Ett totalt nerstökat köksbord kan bara sluta storartat! ;)
 

Hetsiga helger med sköna inslag

Är sjukt dålig uppdatering under helgerna ser jag. Jag har helt enkelt inte tid eller en enda tanke på att skriva något här då. How come? På helgerna försöker jag jobba så mycket som möjligt, och när jag inte gör det - vill jag bara njuta av att vara ledig och passa på att vila upp mig. Blir inte så mycket vila oftast, därför är jag nästan ständigt trött nu för tiden och väldigt tjurig. Tjurig är det absolut sista jag vill vara!!!, därför försöker jag ändra lite på mina rutiner. :-) Den här helgen har varit jättebra för då har jag slappat, promenerat och hållits i stallet på förmiddagarna och jobbat på eftermiddag/kvällarna. Tagit sköna sovmorgnar till 11 samt halv9. Skönaste på länge!

Så, hur har jag tid till att skriva i veckorna när jag har både skolan och jobbet? Jo men då är jag ändå igång och har fullt upp, då kan jag lika gärna slänga in lite till i planeringen! :-D Dessutom älskar jag att skriva och uttrycka mig i text. Jag vet också att jag kommer glädjas åt det jag skriver senare när jag kan se tillbaka på det. Älskar att bläddra tillbaka i tiden via bloggen. Roligt att se hur livet har förändrats sedan samma tid förra året!

Bild från morgonmyset imorse


Den vackraste, i det vackraste vårvädret


Twins

Ser inte hennes mage för himla klappvänlig ut? Tjockiskatt.


Vilken sjusovare!

Förvisso somnade jag inte förrän runt 3 inatt, men jag har bara varit vaken i fem korta timmar?! Känns så hemskt att sova bort hel dagarna såhär!, men det har varit en skön dag :-) Nu är jag på jobbet men slutar redan vid 21 ikväll, sen ska jag hem och mysa med mina små hjärtan till mamma och syster. Pluttpluttgullisar. Känner mig så kärleksfull idag! :D


Ett falskt sug och en promenad

Idag är mitt vanliga chokladsug tillbaka såklart. Så därför tog jag en muffin och ett par rutor choklad - OCH ACK, så dåligt jag mådde. Det var ett falskt sug och jag känner nu att jag inte vill äta sött på flera dagar! Säkert för att vi åt så mycket igår. Men det är väl bra kanske :-)

Nu är jag precis tillbaka från en långpromenad med min hårigaste favorittjej. Majsan.


Min stora kärlek

Choklad, säger jag bara. Choklad är lösningen på allt och det man vill dela både lyckliga och sorgliga stunder med.
Alltid, dag ut och dag in, har jag ett ständigt sug efter choklad - bara olika starkt.
MEN! Just idag, när jag bestämt mig för att skita totalt i min hälsa och ha en riktig chokladkväll med mina roligaste girlfriends(tjejkompisar).... Hur stort tror ni suget var idag? NÄST INTILL OBEFIBTLIGT I TELL YOU!! WHY?!!
Vi har chokladbollar, kladdmuffins, mjölkchokladkakor, mörka chokladkakor, chokladkolakaka, chokladmousse, polly och grädde och vaniljglass till det. Och mjölk självklart. Och en morotskaka för variationens skull. HUR TJOCKA?!
Men iallafall, till min poäng: varför är man inte sugen när man får vara det?!


En låt för alla tillfällen

 
Creedence passar till alla tillfällen. Nu till exempel när jag sitter vid frukostbordet och sjunger med med munnen full av flingor. Och till exempel på en trevlig hemmafest. Och framförallt när man åker bil, och framförallt framförallt på sommaren! 
En låt för alla tillfällen helt enkelt! :D
 
 

RSS 2.0