chokladfudge

För några dagar sedan gjorde jag en så hiiimla god chokladfudge, som jag och mamma avnjöt idag.


Detta fat åt vi av bådatvå med en varsin minigaffel. hah

500 g blockchoklad (ljus eller mörk - you decide)
400 g kondenserad mjölk
75 g smör
- allr detta blandas och smälts i vattenbad för att sedan hällas upp i en form och ställas i kylen. Godast blir det efter någon dag men är absolut ätbart inom ett par timmar!

Så enkelt att man knappt tror det är sant! :D

Kommentarer
Postat av: Amanda

måste man ha en termometer för att göra det?

Svar: oh, ledsen - har inte kunnat svara på din kommentar förrän nu. Nej du behöver ingen termometer, bara låt allt smälta så är det klart sen! :)

2013-12-17 @ 23:04:26
URL: http://amandacarlberg.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (förblir hemligt mellan dig och mig)

URL/Bloggadress:

Din söta kommentar:

Trackback
RSS 2.0